Keskiviikkona hallille, kuinkas muuten... Vekan kanssa ohjelma osissa läpi. Nyt oli tosi hyvä ja positiot toimivat. Sitten jotain yksittäisiä juttuja ja vaihtoja, kaikki aika kivasti. Ei siis mitään stressiä sunnuntain kisasta. Paitsi että siihen loppuun kokeilin taas muutamaa improratkaisua. :)

Dingolle alotokoa. Ensin seuraamisia tennarilla hetsaamalla, oikein hyvin. Luoksetulot ja hyppy tennarilla hyvin, sitten muutama nakkipalkka eteentulosta, yksi sivulta ja taas edestä... eikun karkasi neljä kertaa heti edestä sivulle. Kova ennakoimaan on kyllä hän. Ja edestä sivulle siirtymä on ihan hyvä, joten mitäpä tuota hinkkaamankaan. Kapulanpito koko liikkeenä. Kaukot: yhdet vaihdot metristä ja kahdesta hienosti! Viimeiseksi palkka perusasennosta. Nyt alkaa näyttää hyvältä, tosin rima on vielä etutassujen edessä... Loppuun paikkamakuu omin liikehäiriöin, pysyi hyvin.

Floran kanssa nakkinäpertelyä. Hidasta ja pivotia höger-positiossa: Flora lurahteli ensin, mutta kasasi kinttunsa sitten kyllä. Sivuaskelet toimivat tässä yllättävän hyvin! Sivuaskelia myös fram ja baka, askellus ok mutta takapää taittaa ulospäin (kuten vähän joka jutussa). Sida-positiossa alkoi takapää siirtyillä kivasti suoraan. Peruutusta perusasennossa askelta ja paria, aika hyvin suoraan! Flora karkaa kyllä taakse (ymmärrettävästi kaiken käpälien tallaamisen jälkeen...), mutta kunhan pysyy suorassa. Mitäköhän muuta tehtiin? Jalan ali vaihtoja. Tästä tehdään vain siirtymä, ei sarjaa, koska menee sen verran kankeasti. Flora ei tykkää tulla iholla treeneissä ja on kuitenkin sen kokoinen, että joutuu sukeltamaan jalan alta.