Keskiviikkona Flon ja Vekan vuoro. Kun Dingolle oikeasti sopii harvemmin treenaaminen, se voi jäädä kotiin, ellei ole mitään erityistä agendaa sille päivälle. Ennen koetta en halua sekoittaa sitä muiden luokkien liikkeillä enkä toisaalta hinkata alokkaan liikkeitäkään, joten kevennetään.

Ensin koreografioita. Nyt Floran sunnuntain ohjelma on valmis. Vekan ohjelmasta puuttuvat enää vain ihan loppumetrit. Sitten Veka areenalle ja lähdettiin käymään ohjelmaa osissa läpi. Pätkiä eri positioissa sekä vaihtoja. Ainoa freestyle-liike on ohjaajan kierto, jonka Veka hanskaa nyt hyvin vaihtoineenkin. Pari viikkoa ennen kisaa oikein hyvä tilanne! Loppuun nakkipalkalla sivuaskelia ja peruutusta.

Florankin kanssa tehtiin ohjelmaa osissa. Otin siihen nyt baka-positiota myös kävellen, koska askellus ristiin eteen alkaa luonnistua pienellä harjoittelulla. Positiot ja vaihdot menivät varsin kivasti. Loppuun nakkipalkalla baka-positiossa kävelyssä takana pysymistä (luistelee eteenpäin kuten Vekakin) ja sivuaskelia.