Perjantaina Vekalle pikatreeni hallilla. Ohjelma läpi. Se loppupätkä menee ehkä improvisoinniksi, ei vaan tulee idean ideaa mieleen. Mutta Veka veti taas niin hienosti! Jotain näpertelyä loppuun. Sivuaskelet sujuvat nyt tosi hyvin, ellei lasketa omaa asentoani, joka on aivan kierossa.

Lauantaina aktiivipäivä. Ensin kamppailutreeniä kokeilemaan. En ole Vekan meille tulon jälkeen (kesä 2009) harrastanut kuin ohimenevästi muuta kuin koiria. Jotain muutakin ehkä voisi tehdä. Illalla pojat hallille. Vekan ohjelma läpi yksin ja koiran kanssa, sitten yksittäisiä osia. Hyvin menee, ei voi mitään. Kokeen alla saisi mennä vähän huonommin, niin ei tulisi mentyä sinne liput liehuen, mutta onhan tässä ensi viikko aikaa ryssiä hommia. No sentään baka-positio valuu ja perusseuraaminen keulii.

Dingo teki kisamaisen tokosen: luoksetulo, hyppy, kapulanpito ja liikkeestä maahanmeno kehuilla, sitten pallo- ja herkkupalkka. Tosi hyvin! Eteentulot löpsähtivät taas kokonaisuuden keskellä, mutta asenne pysyi hyvänä. Lopuksi Veka mukaan ja paikkamakuu: puoli minuuttia piilossa, sitten vähän aikaa loikahtelin ja heittelin itsekseni kapulaa ja palloa, lopuksi vielä puoli minuuttia hiljaista tuijotusta (yritän aina tuijottaa matalasti koiran etutassuja). Kapulan lento nosti Dingon kyynärpäät maasta, muuten hyvä.

Illalla vielä Flora pääsi aksaamaan lainaohjaajan kanssa. J kokeili agia ja oli luonnonlahjakkuus lajissa. Flora vähän ihmetteli, mutta pinkoi menemään. Hyvä hyvä!