Lauantaina flunssa koetteli, mutta raahauduin treenaamaan, koska nyt on koko poppoolla kinkerit kalenterissa ja päästiin ihan vieraaseen treenihalliin Wufille. Tila oli liian kapea Floran ohjelmalle, mutta mahdutin sen siihen niin, että sain käytyä sen läpi pari kertaa ilman koiraa ja sitten kokonaan koiran kanssa. Flora oli ensin varsin pannukakku, mutta petrasi loppua kohden. Sitten katsottiin vielä yksittäisiä osia, kiertoa, joitakin vaihtoja. Näillä eväillä sitten sunnuntaina lavalle.

Veka teki kaikki ohjelmansa osat pikku pätkinä sisältäen vaihtokohdat. Baka-positiossa ei pysynyt ja sivuaskelissa vähän harotetaan sinne tänne, muuten meni aika nappiin!  Ensi viikolla varmistuu koepaikka Janakkalaan ja jos se saadaan, aletaan tehdä isompia kokonaisuuksia.

Dingo teki kisamaista tokoa. Mutta aloitettiin seuraamispätkällä tennaripalkalla. Ho hoo, uusi paikka ja Dingon palvonnan kohde Hannekin paikalla, eipä ollut seuraamisesta tietoakaan! Tämä vaan nauratti. Lähdin siis Veka-asetukset päässä liikenteeseen eli voidaan tehdä mitä vaan missä vaan ja työmoraali on tapissa aina... Heiteltiin siis tennaria, sitten katsottiin palkkapurkki repulta ja tehtiin putkeen kisakehuilla kapulanpito (moitteeton), hyppy (keskittymisen häiriö näkyi eteentulon hukkumisena) ja liikkeestä maahanmeno (taas ohituksessa kyynärpäät ylös). Sitten katsottiin eteentuloja suusta palkaten (hyvin) ja edestä sivulle siirtymiä (hyvin) sekä kaukoja. Rima oli tassujen edessä. Maa-istu toimi kahdestakin metristä, mutta istu-maa pyrki välillä jäämään vähän vajaaksi etäisyyden kasvaessa. Sitten yritin lähempää myös seisomisvaihtoja, joita ei voinut ensin taas mitenkään muistaa. Dingo kyllä niitä toistoja tarvitsee, että asiat pysyvät päässä. Kun muistui mieleen, teki kyllä hyvin! Treenin loppuun vielä minuutin paikkamakuu.

Sunnuntaiaamuna nokka kohti Hippo-Hulinoita. Järkytyksekseni pienen lavan edusta, jolla esiinnyttiin, oli noin kolmannes tilasta, johon ohjelmamme oli tehty. Lisäksi se oli tietysti auratusta lumesta liukas ja olin lähtenyt liikenteeseen jalassa isot ja raskaat Sorelit jotenkin täysin tiedostamatta, että näytös on ulkona ja treenaamme sisällä sukkasillaan... agilitykenkiäkään en halunnut skottiruutuhameen seuraksi vaihtaa. No, vähän koiran virittelyä ja nakki kädessä kehään improvisoimaan. Ihan kivasti saatiin tehtyä ohjelmaa soveltaen!

Särkänniemestä kipitettiin agitreeneihin. Tehtiin tällaista aika mukavaa rataa esteelle 25 asti. Muutaman kerran tipahdin yskimään, vaikka flunssa oli hyvin jo hellittämässä...rata14.2.jpg

Kolmosputkeen ähräsin takaaleikkausta, kouluttaja neuvoi sujuvammin eli puolenvaihto muurin jälkeen kun kerran hyvin ehti. Hyp hyp ja kepit, joilla ei tänään virheitä, vaikka jouduin vähän riskillä lopussa jo huomioimaan putkea 7, johon tuuppaus menikin aika tiukoille, mutta onnistui. Valssi hyppyjen 8 ja 9 väliin, siitä sujuvasti putkille 16 ja 17. Niksinä oli ottaa putkesta 14 riittävä sivuetäisyys, jotta sai juostua suoraa linjaa eikä joutunut koukkaamaan puomin ohi ja vetämään sillä koiraa pois putkelta. Samoilla höyryillä sitten putkeen 17. Siitä taas sulavasti eteenpäin loppuun ja keppien 25 hakuun suoran putken päästä puomi leijeröiden... hui. Mutta Flo hanskasi tämän heti, sekä niin että pysähdyin keppien ykkösvälin kohdalle että liikettä jatkaen. Oi miten mahtavaa! Muutenkin oli niin sulavaa menoa tänään että voi että. Aivan huippu agi-Flo. :)