Perjantaina Vekan kanssa. Hinkkasin ensin ohjelmaa läpi yksin musiikin kanssa, mitä minun on tehtävä tosi paljon, jotta tunnen hanskaavani homman. Loppupätkää jynssäsin ja alkoi jo hieman huolestuttaa... mutta sain siihen sitten päkerrettyä jotain. Sitten Veka mukaan, ohjelma osissa läpi ja tarvittavien osien kertailua. Veka oli ihan toppen!

Lauantaiaamuna koko roikka mukaan. Ensin Vekan ohjelma vielä pari kertaa läpi. Piti katsoa myös Floran ja Dingon ohjelmia, mutta en itse asiassa muistanut puoliakaan Floralle torstain treeneissä suunnitellusta koreografiasta ja Dingon ohjelma varmaankin valmistuu sitten, kun on koe kalenterissa... kunhan ensi viikon tokosta on selvitty. Sitten Vekan kanssa koko ohjelma kerran ja sopivissa pätkissä. Meni aika lailla nappiin!

Floran kanssa tehtiin ohjelmaan tulevia elementtejä. Sivuaskelet perusasennossa oikein hyviä, höger-positiossa myös alkoivat sujua oikein kivasti. Hidasta mutkaista seuraamista höger-positiossa, oikein hyvää harjoitusta Floralle ja sujuikin jo taas paremmin. Peruutusta höger-positiossa, vaikeaa mennä suoraan. Pitkä suora fram-positiossa rauhallisessa tempossa, tämäkin alkoi sujua oikein hyvin. Sida-positioon tuloja, perusasennossa pivoteja ja loppuasentomaahanmenoa, mitähän muuta tehtiin? Flora oli oikein hyvä ja näppärä.

Ja Dingo tokoilemaan. Kipitettiin kentälle ja saman tien seuraamaan. Hohoo. Dingo liihotteli kun perhonen mukana, ei keskittymisestä tietoakaan. Jonkinlainen kaavio tehtiin, sitten pallopalkkaa. Kisamaisina liikkeinä otettiin liikkeestä maahanmeno, joka oli hyvä, ja hyppy, jossa Dingo loikahti eteen ja valui siitä sivulle. Tokihan se saa tokossa tullakin suoraan sivulle ja varmaan vaihdetaan siihen, kun ei tehdä enää pk-tottista. Sitten kaukoja: metristä molemmat vaihdot ja kahdesta koko setti palkaten perusasennosta. Oli hieno! Etutassujen edessä oli kevyt avoesteen rima. Lopuksi käytiin tekemässä vähän kontaktista palkkailua sivulla ja maassa hallissa meneillään olevien agikisojen lämppäalueella.