Taas piti tokoilla, mutta ei huvittanut. Voe voe. Ei edetä kokeisiin tällä menolla. Mutta kun teki mieli vaan HTM-treenata, ja se olikin taas niin lystiä. :) Ensin Vekan ja Dingon koreografioiden suunnittelua. Sitten Dingo, joka aloitti taas tennispallolla ja mellan-positiolla. Tosi kivasti, ja viimeinen pätkänen pallo selän takana vetäen tyhjällä kädellä koira positioon. Sitten pallon vaihto nameihin ja sama peruuttaen. Ylöspäin katsoessaan Dingo istahtaa helposti ja pitkän ei niin notkean kroppansa siihen asemoituaan se pitää nostaa seisomaan tarjoamalla nami alhaalta etujalkojen välistä. Mutta kokonaisuutena tämä meni oikein hyvin. Tähän väliin vähän ohjaajan kiertoja, nämäkin taas paremmin. Viimeisenä toista uutta positiota nära eli jalkojen välissä nenät eri suuntiin. Tätäkin mentiin nami nokassa sekä etuperin että takaperin. Oikein hyvin! Dingoa ei kyllä yhtään häiritse tässä yltiöläheisyys toisin kuin Floraa ja Vekaa aina kun tehdään töitä.

Veka kipitteli fram-positiossa suoraa, käännöksiä ja vaihtoa perusasentoon. Tämä oli kyllä aivan huikea! Paikka on täydellinen, koira suorassa, vire ja kontakti tapissa, pallo poissa näkyvistä. Ooh. Tätä tullaan siis käyttämään paljon kun on näin vahva positio. Ohjaajan kierrot hyvin. Sivuaskeleissa häilyntää, hyviä ja vinotusta. Taisin taas kerran möläyttää, että joo tottakai me tullaan... niin mihin? Joten Vekalle pitää askarrella puolentoista viikon päähän jonkinlainen performanssi tästä.

Flora teki lelupalkalla vaihtoja jalan ali perusasennosta sida-positioon (palkka toki vielä heti jalan ali luikahtamisesta). Sitten sitä sida-positiota. Olihan taas vaikea. Saippua-Flora ei millään meinannut pysyä askeltakaan suorassa. Todettiin ryhmätreeneissä viimeksi, että sen lyhyt neliömäinen kroppa on kyllä kankea, mutta voi pojat ne kintut ovat vikkelät. Viimeiseksi ohjaajan kiertoa takaperin. Avoimen ohjelmaa ei ole vielä mitenkään edes luonnosteltu, uudet elementit ovat vasta näin työn alla.