Keskiviikkona taas tanssimaan. Rajasin kisakehän ja vedin Floran ohjelman kerran läpi. Sitten Vekan rokkibiisi luureihin ja ohjelmaa laatimaan seuraillen suurin piirtein kotona tehtyä luonnosta. Tuntui, että tästä tulee kyllä hyvä! Vekakin pääsi vetämään kevyen treenin, koskapa ei enää aristellut varvastaan. Pallo kainalossa positioita. Vähän tai no ei nyt niin vähänkään keuli... muuten oikein kivasti. Sivuaskelet näyttivät oikein hyviltä! Peruutus saatiin suoraan vain nakkikädellä.

Floran kanssa ensin koko ohjelma kerran. Osaan sen jo ulkoa, ja turha puuduttaa koiraa enempää vetämällä sitä enää kokonaan läpi. Sitten tehtiinkin ohjelma vielä osissa lelupalkaten aina sopivassa välissä. Muuten vallan mainiosti, mutta uutena ottamaani pyörähdykseen saatiin mukaan haukahdus ja sivuaskelissa Flora luisteli taakse ennakoimaan sivuaskelien päätteeksi tehtyä peruutuspivotia. Positio oikealla pysyi nyt paremmin eikä laukka takana levinnyt.

Dingo on ollut hallitreeneissä aika matalassa vireessä ja nyt kun mietin niin kyllä, onhan siellä käyty aika usein ja tehty sekä määrällisesti että laadullisesti paljon, vaikka toistomäärät olenkin Dingon kanssa pitänyt varsin maltillisina. Nyt jätinkin sille ja Floralle vain kymmenen minuuttia treeniaikaa. Siinä ajassa ehtii tehdä ihan tarpeeksi eikä tunnin vuoroa ole pakko käyttää kokonaan, vaikka on niin hieno treenihalli lähellä... Dingo teki ensin pienellä innostamisella muutamia oikein mukavia pieniä seuraamispätkiä. :) Positioita: ensin nakki kädessä, sitten käsiohjaus ja palkka toisesta kädestä. Perusasennossa muutamia sivuaskelia ja yhtä askelta peruutusta niin että namikäsi oli nyrkissä lonkalla. Molemmat erittäin hyvin!