Maanantaina hirveä pakkanen ja vain yksi koira mukaan, ettei kukaan joudu palelemaan autossa. Vekan kanssa tokoilemaan ensi sunnuntain koe mielessä. Metallinouto. Kolme kertaa ohi?! Vahvistin paluuhypyn käskyllä niin onnistui. Hoksasin sitten vasta, että Veka on yleistänyt kiertonoudon laillisen hyppykäskyn kaikkeen hyppynoutamiseen. No, ehtii tässä muutaman treenin vielä tehdä.

Ruutu. Löytyi hyvin, mutta seisomiskäskyllä Veka istui taas. Otin pois ja uudestaan, mutta istui vaan sitkeästi. Läheltä lähettämällä sitten löytyi seisominen ja siitä vahvistamisen jälkeen myös pitkältä matkalta. Ihme härö tämä istuminen, ja Veka tekee sitä nyt pelkästään siksi, että on tehnyt sitä jo niin monta kertaa. Ruudun loppuosa ok.

Ohjatussa hyvin molemmat puolet! Vaikka vasemman takana oli ruutu enkä voinut vasemmalla kädellä näyttää kunnolla käsimerkkiäkään.

Tunnari tunaroitiin. Hetsasin pallolla ennen lähetystä. Veka kävi kapulat moneen kertaan, mutta pokka ei pitänyt työstää loppuun, vaan toi väärän. Uusinnalla tuli oma, sitten vein sen vielä kolme kertaa takaisin, ja aina onnistui. Mutta se ensimmäinen toisto. Toivotaan kokeeseen pahanhajuista liikkuria...

Kaukoissa SIM, eikun seisomasta maahan. Kahdesti, vaikka kävin lähellä korjaamassa. Sitten oikein. Tämäkin virhe vain vahvistuu, mitä enemmän sitä junnataan, vaikka aina virheestä huomautetaan.

Lopuksi namipalkoilla seuraamisessa peruutusta, joka meni vinoon. Sivuaskelia kolme molempiin suuntiin kuten tokossa tehdään: oikein kivasti, tosin koiraa kohti tehtäessä astun vähän etuviistoon ja Veka jää vähän taakse, mutta olkoon näin. Ja vasemmalle käännöksiä, jotka menivät vallan mainiosti. Veka hakeutui jonkun kerran treenissä sivullekin etupuolelta siirtelemällä hienosti takapäätä sivuttain!