Tänään Veka oli tokossa taitavampi! Ei istunut ruutuun. Ei tosin heti löytänyt ruutua, vaikka se oli nyt tehty hallin leveämmällä nauhalla, isommilla tötsillä ja ilman mitään häiriöroinaa. Luulen, että Veka ei vain halunnut ensin mennä sinne, koska edellisessä treenissä tuli noottia ruudussa (istumisesta). Osassa toistoja siis lisäkäsky tai ylimääräinen lenkura, mutta olisi tällä ehkä kasi saatu. :)

Metallinoudossa jätin ensin Vekan ja kapulan esteen taakse, kutsuin ja palkkasin luovutuksesta. Sitten heitto, nouto pelkällä noutokäskyllä ja vauhtipalkka. Nyt ei ollut ongelmaa, asia siis selveni koiran päähän.

Tunnarissa levitin laajaan läjään ison määrän kapuloita, nakkasin oman joukkoon ja lähetin läheltä liikkeestä. Pallopalkka luovutuksesta. Neljä kertaa oikein! Sitten tuli oman viereinen, oho ja uusinnalla oma, mistä kehut.

Kaukoissa kohellettiin vääriä vaihtoja ja ennakointia. Ehkä noin puolet oikein.

Lopuksi seuraamisen erikoiskuvioita: juoksussa käännöksiä, täyskäännös, pysähdys, käännös paikallaan, kolme askelta vasempaan. Hienosti! Sitten hitaassa käynnissä käännöksiä ja kolme askelta vasempaan. Tämäkin hyvin. Lopuksi peruutusta. Ensin ihan vinoon, mutta laskin käden sivulle kantositeestä ja ihan hitaasti peruuttamalla päästiin viisi askelta suoraan. Hyvä treeni tänään! Jätin tarkoituksella kisamaista patsastelua pois, että saataisiin rennompi meininki ja onnistumisia, näin myös saatiin.