Perjantaitanssit Vekan kanssa. Positio edessä hieno! Pallokin oli jo toisessa kädessä ja koiranpuoleinen tyhjä. Positiot oikealla ja takana lähtivät luistelemaan, joten nyperrettiin namin kanssa. Sivuaskelet jees, perutuus vinoon. Ohjaajan kierto alkoi valjeta Vekalle. Suunnanvaihto pyörähdyksellä perusasennosta ok.

Lauantaina nokka kohti DreamTeam Areenaa. Hyvät kisat oli Cairnterrierikerho järjestänyt. Tuomareina Johanna Saariluoma (oma kouluttajamme siis), Mari Väänänen ja Nadja Böckerman. Omaa vuoroa odottaessa mietin taas, että ikinä enää en ilmoittaudu mihinkään, ihan kamalaa on (ja heti kehästä päästyä kisakalenteri auki). Flora oleskeli kyllä yllättävän rauhallisesti. Sitten kehään ja poppi soimaan. Tuomareita en muistanut tervehtiä nytkään. Alun edessä seuraaminen meni ihan sujuvasti (mitä nyt koikkaloikkasin kuitenkin enkä askeltanut nätisti). Perusasennossa seuraaminen oli sitten sellaista pullataikinaa. Floralla oli mukana ehkä puolet siitä vireestä ja kontaktista, millä se treeneissä tekee. Ja itsehän olin sulava kuin suolakurkku... välillä muistin heilutella jotain kättä johonkin suuntaan. Positionvaihtoon oikealle tein kuitenkin sen ei niin onnistuneen pikapivotin, koska pyörähdystä säesti treeneissä aina kiljahdus. Oikealla seuraaminen meni ihan kohtuullisesti. Sivuaskelet... ou nou. Ja vielä sijoittelin ne ihan tuomarien nenän eteen. Flora luikahti selän taakse, ylikorjasi eteen ja ehti ehkä muutaman sivuaskelen tehdä ennen pivotia (jossa kyllä pyöri hyvin takaperin, ja sitä varmaan miettikin sivuaskeleiden alussa). Laukkapätkät, omkring ja loppu aika ok. Hyvä fiilis jäi, vaikka selvästi pipariksi menneet kohdat hitusen harmittivat. Vire saisi olla runsaasti parempi, mutta Flora tuntui rennolta eikä ahdistuneelta, joten otetaan mieluummin se.

Tuomarien mielestä (referoituna osin omin sanoin): positioita on hyvin, mutta täsmällisyyttä lisää ja vaihtoihin huomiota, ohjelma ja musiikki hyvä kokonaisuus ja kuuntelin koiraa ohjaamisessa. Tekniset pisteet: liikkeiden määrä 42 ja laatu 39. Taiteelliset pisteet: yhtenäisyys ja kumppanuus 41, koreografia 43 (JS). Hyvä kokonaisuus ja positiot, saisi olla energisempi, hieno ensiesiintyminen ja lupaava HTM-ura edessä. Tekniset: liikkeiden määrä 43 ja laatu 39. Taiteelliset: yhtenäisyys ja kumppanuus 39, koreografia 42 (MV). Alun haparoinnin jälkeen siistiä ja riittävästi positioita, mutta hosuin vaihdoissa, hyvä musiikki. Tekniset: liikkeiden määrä 41 ja laatu 43. Taiteelliset: yhtenäisyys ja kumppanuus 43, koreografia 43 (NB). Yhteensä 166 pistettä, KUMA ja kolmas sija seitsemästä koirakosta. :)

Ja video, tietysti sellainen on. Kiitän Ullaa kuvaamisesta. Musiikkinahan oli Brathankin Siebie dam po ślubie. https://youtu.be/15Slzis0X00