Taasen hooteeämmäämässä. Ryntäilin hallille myöhässä eikä koreografian työstämiseen jäänyt aikaa. Dingo aloitti ja teki parit perusasennot pallopalkalla. Oli jotenkin nuutuneen oloinen, kuten se aina joskus on ja siihen on varmasti aina joku syykin, mutta kivasti namipalkat nokan edessä hipsuttelua oli ohjelmassa toki muutenkin kun alkeisjuttuja tehtiin. Positioon oikealle tuloja yksittäisinä nami kädessä. Sitten ohjaus tyhjällä kädellä ja namitus selän takaa toisesta kädestä. Haluan mahdollisimman nopeasti ne nannat kädestä pois, vaikka käsiavulla mennäänkin... nämä hyvin. Pyörähdyksissä vielä reilu apu, mutta kehitystä havaittavissa. Sivuaskelet oikealle hyvin, vasemmalle juu ei vaan menin taas koiran kyljelle ja otin pienen askelen eteenpäin niin se vasen takanenkin sieltä siirtyili hiukan. Peruutusta vastakkain, ensin banaanina, mutta ohjauksella suoristamalla alkoi tulla hyviä suoria askelia! Kokeiltiin myös pivotia eteenpäin perusasennossa namiavulla. Loppuun namikädellä viemällä myös vähän positioita edessä ja takana, en vaan malttanut, vaikken tiedä, onko järkevää yrittää opettaa kaikkia yhtäaikaa...

Veka aloitti pyörähdyksillä tennaripalkalla. Pyörähteli oikein näppärästi, tosin välillä väärään suuntaan. Vekaa lienee pyöriteltykin aksa-aikoina molempiin suuntiin, mutta nyt tehdään vain vastapäivää, kun myötäpäivälle ei oikein ole käyttöä positioiden ollessa kaikki oikea kylki ohjaajaa vasten. Vastakkain meni jo pelkällä käskyllä, mutta perusasennosta ei vielä pyörähdetty loppuun asti ilman kädellä vinkkaamista. Positioon oikealle tuloja ensin nami kädessä, sitten tyhjällä kädellä. Sivuaskelet hyvin, vastakkain peruutus hyvin! Vielä positioita edessä ja takana.

Flora teki ensin lyhyen sekalaisen kaavion eri positioita ja niissä käännöksiä, tämä hyvin. Varsinaisena teemana tänään sivuaskelet oikealle eli koirasta poispäin, ei siis jyrätty toista ollenkaan. Niitä ensin vastakkain, sitten kaikissa positiossa, vielä nami kädessä kun oli uusia juttuja. Perusasennossa muuten hyvä, mutta ahteri ei oikein irronnut lattiasta... muissa meni kivasti. Pieniä peruutuspätkiä, ensin vastakkain pelkällä käskyllä niin että seisoin paikallani, sitten perusasennossa, nämäkin hyvin. Loppuleikit vielä parista pujottelusta, kun nyt viikonloppuna on taas aksakisatkin.