Veka pääsi/joutui fyssarille, vaikkei se pienen treenilevon jälkeen enää ontunutkaan. Selässä oli jostain nitkahduksesta tullutta pientä fasettilukkoa, joka on kiristänyt SI-niveltä ja sitä kautta jalkaa. Saatiin hyvin auki, ja koiran liikkuvuudessa ei ollut häikkää. Lisää lepoa, jos uusii. Treenin rasittavuus Vekan kohdalla tulee lähinnä pallolla palkkaamisesta, johon ei hyvistä yrityksistä huolimatta ole mitään täysin kroppaystävällisiä tapoja löytynyt.

Illalla Floran aksat. Oltiin taas hyviä! Flo tuli pakkovalssiin kutsumalla hypyn JA putken takaa. Sitten olikin yhdeksän esteen hyppyspagetti, josta kyllä selvittiin ihan kunnialla. Muutaman kerran oma liike levisi ja työnsi koiran väärälle esteelle. Flo teki kaiken oikein. Siitä loppuun putki, okseri, takaakierto ja kepit, joilta jatkettiin suorassa kulmassa sivuun hypyn takaakiertopyöritykseen, eli tosi hyvä harjoitus kun oli pakko pysyä koiran vieressä kirittämässä. Ei mitään keppiongelmia tänään. Takaakierroistakin sain itseni jokseenkin ajoissa liikkeelle. Kyllä tämä aksa nyt sujuu, hieno Flo! :) (Ei silti tavoitteita sunnuntain kisoissa.)

Illemmalla makoilin sohvalla luurit päässä kaavailemassa koreografioita... biisejä on listalla useita joka koiralle ja suunnitelmia tehty. Tammikuun tanssikisaan päästiin neljännelle varasijalle, mikä ihan sopiikin, koska Floranhan pitäisi juosta juuri kisan aikaan.