Tiistaina Floran kanssa hallille. Kävin ohjelman läpi musiikin kanssa useita kertoja, muokkailin ja tarkensin. Vielä jäi pari pientä kohtaa, jotka eivät ehkä ihan näin mene. Parempi kuitenkin tehdä helpompaa hyvin kuin yrittää liian vaikeaa, joka ei ihan onnistu. Sitten Flo areenalle ja alettiin harjoitella ohjelman osasia. Pivot positiossa takana, tämä ok. Sivuaskelia ensin vastakkain, sitten takana, mikä oli vaikeaa. Nami kädessä joo, mutta kättä seuraamatta Flora valuu tästä perusasentoon. Tätä tehtiin useampaan otteeseen treenin kuluessa, ja loppua kohden alkoi jo sujuakin. Sivuaskelet edessä menevät paremmin. Pivotit perusasennossa toki toimivat, edessäkin ok. Sitten positioihin tuloa edestä seisomasta, nami kädessä ja pieni käsiapu muihin kuin perusasentoon. Kun niitä käsiä ja käskyjä kerran saa lajissa käyttää, mikä pitää muistaa! Tämä meni jo selvästi paremmin eli edistyy kuitenkin, vaikka ensin oli niin vaikeaa. Laukkapätkät edestakaisin position vaihdolla hyvin. Muutenkin positioiden vaihdot pelittävät kyllä, koska niissähän on selvä liikeapu koiralle. Ohjaajan kiertäminen hyvin. Peruutus vastakkain ok, ja ohjelmassa olisi vain pieni pätkä helpoimmassa positiossa eli perusasennossa. Tässä Flora ei ihan pysy suorassa vielä. Sitten yritin saada sen hyppäämään etutassuilla käsivarrelleni ohjelman loppuasentoa varten, istuin maassa käsi aitaa vasten, niin kyllä sekin sieltä löytyi. Olipas täplä pätevänä!

Keskiviikkona pojat hallille tokoilemaan. Dingo aloitti seuraamisella. Neljä pätkää, mukana oikealle ja vasemmalle käännökset, juoksu ja hidas käynti. Hetsasin hiukan nakilla. Nyt oli oikein kivaa seuraamista, tästä tykkäsin: kontakti ja paikka pysyivät. Jees. Sitten rrruuutu. Ruudussa target, Dingo juoksenteli sille, pysähtyi käskystä ja sai tennarin, jee. Viimeisellä maahan. Tämä hyvin. Hyppy ja luoksetulo eteentulosta palkaten, sitten luoksetulo kokonaisena liikkeenä, kisakehut ja palkka. Liikkeestä maahanmeno: uusi juttu (asentojahan ei ole tehty seuraamisesta), joten palkat maahanmenosta ja perusasennosta. Tunnarissa Dingo oli jostain syystä ihan kuutamolla eikä haistellut ollenkaan, ei millään, vaikka hylkäsin vääriä ja lähettelin uudestaan lähempää. Haki sitten lopuksi oman kasan takaa, tästä vain kehut ja kapulan heittelyä. Kaukoissa kokeilin kaverin neuvomaan namistaluopumispalkkaa, tehtiin vain alon juttua. Etäisyys tässä on nyt oikeastaan ainoa tokon alokkaasta puuttuva juttu. Loppuun tehtiin minuutin paikkamakuukin, jossa ei mitään häröilyä.

Veka sai tokokoepaikan tammikuulle, ja treenin jälkeen harkitsin perua sen... Ensin ei onnistunut metalli. On kamala hypätä metallin kolistessa hampaissa, kun sitä ei kerran voi pitää kunnolla. Höps ja uudestaan. Aika monta kertaa, ja en kyllä sitten palkannut pallolla, kun monennella toistolla Veka raahautui kapulan kanssa sivulle. Mentiin ruutuun ja ryssittiin se nyt samalla. Leveämpi nauha ja isommat tötsät (hallin), mutta takana oli häiriöroinaa. Silloin kun sain koiran ruutuun, se istui sinne. Kävin korjaamassa seisomaan ja pari kertaa jopa vein pannasta ruutuun. Ei voinut kuin hetsata pallolla ja lähetellä lähempää, jo alkoi onnistua, joten loppu hyvin kaikki hyvin? Sitten tonttuiltiin kaukoissa. ISM ja SIM, yksi väärä vaihto, ennakointia, hiukkasen etenemää seisomisessa. Ajattelin, että tämän päällehän se tunnari kannattaakin ottaa... mutta kun aikaa oli pari minuuttia ja seuraava ryhmä odotteli jo vuoroaan, ei ehdi ainakaan hinkkaamaan! Veka lusmuili ympärillä, kun laittelin kapulat, sitten perusasento, jes! pallo ja lennosta kapuloille. Tämä toimi taas: Veka kävi kapulat pari kertaa läpi, kykeni työstämään loppuun ja toi oman.