Torstaina Floran aksat ja tanssit. Taas aika kiva rata, jossa onnistuttiin suurimmassa osassa juttuja. Vaikea pimeä putkikulma, Flo kääntyi kyllä pari kertaa putkeen lipsahdettuaan ensin pitkäksi putkensuun ohi, mutta alkoi sitten kieltää, juosta perääni ja mennä väärään päähän. Samoin kävi keppien aloituksessa: jyrkkä umpikulma, johon tultiin hankalasti pitkältä vauhdilla eikä itse ehtinyt edelle. Pari ensimmäistä toistoa ok, sitten Flo alkoi miettimättä rynniä keskelle keppejä. Monestihan se alkaa kuumua ja koheltaa, jos samaa juttua toistetaan, mutta nyt jo varsin pian. Itse pujottelut ja loput kuitenkin hyvällä asenteella! Muuten huristeltiin varsin kivasti hyppyjä sun muita. Ja tiedostin monessa kohtaa, miten pitäisi mennä ja minkä virheen todennäköisesti siihen teen. Mitä voi odottaa, kun agia ei ole nyt viikkotreenien ulkopuolella harjoiteltu ollenkaan... Olen kokenut sen turhauttavaksi, koska kukaan ei ole silloin kertomassa, mitä teen väärin.

Sitten kentän ja lajin vaihto. Nakkipalkalla tekniikkajuttuja: positioiden hakua, sivuaskelia, peruutusta. Nämä tietysti hyvin, koska nakki. Sitten koira lepäilemään ja koreografian kimppuun. Näytin omat kaavailuni, joihin saatiin taas hyvää palautetta Johannalta. Kyllä vain yritin änkeä liian vaikeaa näperrystä ohjelmaan. Sivuaskelia karsittiin, koska niiden pitää olla oikeasti varmat, että niitä kannattaa tehdä. Katsotaan niiden tilaa tammikuussa – ohjelmaa on helppo yksinkertaistaa lähelläkin kisaa.

Perjantaina Flon lepovuoro ja pojat hallille. Ensin työstin taas hyvän aikaa kaikkien koreografioita. Sitten koira mukaan. Vekalle kaaria vasemmalla seuraten ja pallo. Kun se oli vähän päästellyt höyryjä, päästiin positioiden kimppuun. Pallon strateginen sijoittelu ja liikkeelle, käskyn toistoa koiran ollessa oikeassa paikassa, sitten palkka. Sekä edessä, oikealla että takana meni näin oikein hyvin ja tennari lensi ahkerasti. Sivuaskelia ja peruutusta ensin vastakkain hyvin, sitten perusasennossa: sivuaskelet hyvin, peruutus vielä löpsähtelee ulospäin, kun yritetään pidempää pätkää. Pivot vastapäivään (ja ylipäänsä kääntyminen vasemmalle) on vielä vaikea.

Dingo aloitti seuraamisilla. Hetsaus ja liikkeeseen. Neljä pätkä, mukana kulmat ja temponmuutokset. Taas meni hyvin. Nyt alkaa todella pään kiristys tämän kanssa helpottaa. :) Muutamat perusasennot vielä pallonheittopalkalla. Dingo ryntäili innoissaan pallon perään jonkin aikaa, mutta alkoi sitten taas vilkuilla treenireppua sen näköisenä, että siellä on varmaan nannoja lisää... Positioita tehtiin kuten Vekan kanssa, mutta pallon sijasta nami kädessä. Nämä hyvin. Sivuaskelet oikealle vastakkain hyvin, perusasennossa nakin perässä myös hyvin! Peruutuksessa vastakkain otin askelen, Dingo astui oikealla takajalalla taakse ja siirsi vasemman sen viereen, tämäkin näytti oikein kivalta. Uskalsin siis kokeilla myös perusasennossa: siinä sama. Erittäin hyvä. Loppuun pivoteja vasemmalla vastapäivään, vaikeaa on, mutta löyhemmässä käännöksessä se takapääkin sieltä kyllä siirtyi. Hyvä Dingo!