Sunnuntaina kisailtiin kolme starttia TamSKin kisoissa. Marja Lahikaisen hyppäriltä saatiin aika -1,58, etenemä 3,83 ja harmillinen vitonen putkikiellosta, kun Flora kurkkasi putkeen ja tuli pois... mitäs lähdin jo liikkumaan enkä vienyt kunnolla, vaikka tiedän putkivaikeudet. Kepeillä Flora pujotteli jähmeästi ja meinasi jättää puolivälissä kesken, mutta kannustin vähän ja päästiin loppuun asti asti virheittä! Ehkä ne kisakepitkin tästä taas löytyvät. Muuten oli erinomainen rata, uskalsin liikkua ja luottaa, että koira tulee ohjauksiin. :)

Anders Virtasen agilityrata oli myös tosi hyvä pois lukien ne perhanan kepit... mutta ryssittiin ne nyt vähän eri tavalla. Kepeille oli suora lähestyminen putkesta. Flora tuli liian lujaa, liirasi ykkösvälistä kolmosväliin eikä saanut pujottelurytmistä lainkaan enää kiinni vaan luisteli lopustakin välien ohi. Uusinnalla jätti viimeisen välin, korjasin vain sen. Muuten NIIN hyvä rata! Itse asiassa flow sumensi pääni niin, että nyt en edes tiedä, mistä tähän tuli tuloksissa näkyvä hylly. Loppupäässä tuli hypyillä pari tiukkaa tilannetta, mutta Flora oikeasti yritti, kokosi ja tuli lähelle, että sai tultua ohjauksiin! Tämä oli mahtavaa, koska sillähän ei ole ollut tapana pinnistellä, jos ohjaus ei ole ihan kohdallaan. Hyvä Flo! :)

C-rata oli myös Marja Lahikaisen hyppäri. Tuntui heti, että tää ei kyllä mee... jaksan sen kaksi starttia ja kolmannessa alkavat hypyt pyöriä silmissä. Fiilis edellisistä starteista oli niin hyvä, että vain nauratti, kun Flora liukahteli puolet hypyistä väärinpäin. Ja kepit oikein, jes!