Tiistaina hallille ja ruutu pystyyn. Oli taas niin hyvä meininki kaikkien kanssa! :) Vekalle sijoittelin hämyiksi oikealle ohjatun kapulat ristiin, etuvasemmalle ison merkin ja ruudun taakse muutaman pienen merkin. Veka lähti hyvin suoraan eikä piitannut sivuilla olevista tavaroista, mutta ruudun takana olevat merkit vetivät sitä puoleensa. Sain sen pysäytettyä aika hyvin ruutuun (reagoi käskyyn hyvin), mutta jos en ollut ihan skarppina, Veka livahti merkeille. Lisää siis häiriöitä nimenomaan ruudun taakse. Metskuhyppynouto onnistui toisella yrityksellä, tunnarissa haettiin vain oma. Kaukoissa SISI eli vaikeimmat, ensimmäinen S meni I:ksi, mutta korjaus ja loput vaihdot onnistuivat ilman etenemää! Loppuun vähän peruuttelua nakki nokassa, niin päästiin oikeasti suoraan.

Flora saatiin vikkelästi ruudun sisälle, mutta se suuntautui liikaa etunurkkamerkeille, target täytyy siis ottaa takaisin taas. Ruudun kanssa riehumisen jälkeen rauhoituttiin kaukoihin, sitten nakkipalkalla pyörähdyksiä. Käsky tuntuu alkavan mennä kaaliin ja käsiapu oli taas pienempi, hyvä hyvä. Puolenvaihto jalan alta vasemmalta oikealle alkoi sujua myös, vasemmalta oikealle vielä vähän vaikeampi. Tunnarissa pelkkää kohellusta, toisesta toistosta poikki ja koira autoon hyvässä hengessä moista päivitellen.

Dingo juoksenteli hyvin ruutuun ja pysähtyi hyvin käskyllä. Sitten käskin sen seisomasta maahan, HÄH? Dingo yllättyi ja käveli liikaa eteen maahan, mutta toisella yrityksellä jo onnistui ruudussa. Hyvä! Paikkaa voisi targetilla vielä vahvistella. Ruutu tehtiin pallopalkalla, ja kokeilin perusasentoa/seuraamista myös pallolla. Toimi ihan ok, mutta herkkupalkalla parempi. Jättäviä aloitettiin vierellä kävellen. Loppuun muutama lyhyt luoksetulo eteen, yhdessä pieni törmäys, mutta pääosin tosi hyvin!