Maanantaina poikien kanssa tokoilemaan. Rakensin ruudun hyvin lähelle takaseinää ja sinne kasattuja agiesteitä ja laittelin Vekalle muutaman häiriömerkin ruudun sivuille. Aloitettiin metskunoudolla, joka oli nyt hyvä! Ruutuun menossa Veka jäi etunauhan eteen ja juoksenteli sitten tutkimassa muita mahdollisia kohteita, kun tämä ei kelvannut. Toisella yrityksellä löytyi helposti, kolmannella koko liike moitteettomasti. Sitten kaukoja keskittyen maa-seisoon ja istu-seisoon. Korjasin ensimmäisen, jossa Veka taas käveli eteenpäin, ja yhden ihanmitäsattuu-sarjan, sitten teki kaikki vaihdot aivan oikein! Loppuun vielä nami nokassa sivuttain ja takaperin vastakkain kävelyä sekä sivulla peruutusta, jossa Veka sinänsä peruuttaa hyvin, mutta pakittelee alta pois takaviistoon. Kyllä, olen sen tassullekin tallannut... Joulukuulle on taas koepaikkakin, mutta eipä siitä sen enempää stressiä kuin viimeksikään. Toko-Veka oli oikein taitava tänään! :)

Dingoa varten keräsin ruudun häiriömerkit pois. Dingo pinkoili ruutuun ja liehui palkkapallon kanssa ihanan innoissaan. :) Kerran sekin jäi etunauhan eteen. Johtuu varmaan molemmilla heittämästäni palkasta, jonka pitäisi ideaalisti tulla taaempaa. Niin kauas vain on hankala heittää. Seuraamista yksi pätkä: jäi taas niin taakse, että pyysin uudestaan seuraamista, lisäkäskyllä skarppasi vähän eteenpäin. Suusta palkkaamalla muutaman askelen pätkät perusasennosta perusasentoon aivan erinäköisiä, pysyy just eikä melkein. Tämän seuraamisen kanssa on kyllä vielä epävarma olo, en löydä oikeaa rytmiä, palkan paikkaa, vasemman käden liikettä... Yksi alon luoksetulo kokonaisena: täydellinen vauhti ja eteentulo! Kisakehut ja palkka taskusta. Kutsuhyppy umpiesteellä moitteeton, samoin alon kapulanpito. Kaukojen palkkapurkki oli unohtunut kotiin. Kokeilin namien heittämistä taakse, mutta ei tuntunut toimivalta. Tehtiin sitten ihan edessä kädestä palkaten kerran kaikki vaihdot, menivät oikein hyvin! Loppuun minuutin paikkamakuu. Oikein hyvä treeni, hyvä Dingo!

Loppuun jäi vielä aikaa harjoitella ilman koiraa HTM-koreografiaa, jonka kävin useita kertoja läpi videon kanssa (featuring Johanna!). Alkoi tuntua muistettavalta ja mahdolliselta. Jees. Alku olisi nyt siis koossa, vielä tarvitaan ainakin toinen mokoma lisää. Käppäilin vielä yksinäni sivuaskelia, joihin pitää löytää sopiva askellus koiran pysyä mukana.