Hallilla taas. (Tätä se on sitten kevääseen asti.) Veka oli ihan toppen! Aloitettiin ohjatulla. Kapuloiden lähellä metrin-parin päässä agiesteitä. Molemmat löytyivät ja palautuivat hienosti – vallankin jälkimmäinen tuli vauhdilla, kun jätin Vekan ympyrään palloleikistä ja pakitin jännitteellä lähettämään merkiltä. Erinomaista. :) Sitten muutamat luoksetulon pysäytykset. Pallonheittohämy käskyn ja heiton välissä ei purrut nyt niin kuin viimeksi, mutta ihan kelvollinen oli. Kaukot: kisamaisesti SIMSIM. Meni aika täydellisesti! Oikeat reippaat vaihdot ja hyvä asenne. Jes. No, ehkä toinen maa-seiso tuli ihan pikkiriikkisen inauksen eteenpäin... Loppuun vielä nakki nokassa vastakkain peruutusta ja sivuaskelia, erittäin hyvin. Sitten sivulla samoja, muutama askel taakse ja kaksi sivusuuntiin, edelleen nami kädessä ja oikein hyvin. Loistavaa Veka!

Flora haki ohjatussa molemmat puolet oikein hienosti. Mitä nyt haukkui mennessään. Mutta sitä saa mitä tilaa – heti ensimmäiseksi kun rykäistään tällainen vauhtiliike, niin kyllä sitä ääntä saa tulemaan. Tein vielä niin, että ensimmäisestä kapulasta tuli vain kisakehut, toisesta vasta sen päälle haettiin lelu repusta. Se tokoilusta, ja HTM-juttujen pariin... huono ajatukseni oli vaan työstää niitä positioita (kun aikaa ei kolmen koiran vuorolla jäänyt ylettömästi) käsiavuin paikallani seisten ja antaen palkkanamit taskusta. Ilman liikeapua tai namia kädessä siis. Hyviä toistoja ja palkkaa toki saatiin mutta myös liikaa huonoja, ja hinkkaamiseen ja hermostumiseen sitten päädyttiin. Nyt positiot mietintämyssyyn!

Dingon kanssa meni taas niin mukavasti! Sekin teki ohjattua. Heitin ensin kapulat ympyrästä, niin saatiin vauhtinoudot ja palloleikit alkuun. Sitten jätin koiran istumaan, vein molemmat hiukan matkaa ympyrästä, johdattelin koiran ympyrään, pakitin merkille ja lähetin. Liikaa liikkuvia osia, Dingo meni edellisenä näkemälleen kapulalle tai tuli luokse. Eli koira ympyrään ja yhden kapulan vienti sivuun, nyt hyvin molemmat puolet. Luovutukseen Dingo tuli vinoon tullessaan vinosta, mutta sillä on selvästi niin vahva ajatus kapulan tuomisesta eteen, että mitään sivulle luovutuksia ei aleta säätää kuten oli harkinnassa. Seuraamisessa tehtiin nyt suorien lisäksi maahanmenoa, käännöksiä ja juoksua. Palkka taas oikeasta kädestä etukautta ja silti jätättää aina vaan. Etenkin juoksussa jäi kauas taakse. No, olen saanut kahden koiran seuraamisen edistämään holtittomasti ja nyt välttänyt ainakin sen virheen! Sitten alon kaukoja, takapalkkapurkki. Loppuun peruutusta ja sivuaskelia vastakkain. Sivuaskelet vasemmalle (koiran oikealle) hyvin, mutta oikealle vaikeaa, ja peruuttaminen lähtee heti kovin vinoon takavasemmalle (koiran oikealle). Näihin varmastikin syynä jäykkä ja vino lantio. Mutta reipasta yritystä hyvällä asenteella.