Tiistaina Floran kanssa hallille. Kävin ensin koreografian valmiina olevan alun läpi useita kertoja musiikin kanssa ja hyppelin siitä kappaleen loppuun asti erilaisia jatkovaihtoehtoja. Kivasti löytyikin juttuja, joita siihen voisi tehdä. Kokonaisuus alkaa hahmottua, treeneissä olla olennaista sisältöä ja elementtejä hyvin kasassa. Toko saa nyt jäädä hyllylle vähäksi aikaa.

Sitten Flora areenalle. Ensin positioita. Päätin ottaa mukaan yhden uuden: poikittain takana oikea kylki vasten. Vein namilla siihen pari kertaa ja lähdin vain liikkeelle, kuten muutkin positiot on tehty. Flora hoksasi heti ja kipitti mukana sama seuraamiskylki ohjaajaa vasten kuin aina. Näinhän se tulee hyvin mukana kaikissa tähän asti tehdyissä positioissa. Mutta ilman liikettä se ei osaa niitä hakea, ja kun yritettiin tehdä ohjelmaan alkuun aiottua askelsiirtymäneliötä poikittain edessä, meni aivan liian hinkkaamiseksi... taas mielestäni äärimmäisen helppo asia, mutta koiran päässä ei, sitten hermostun, Flora hermostuu eikä se pysty enää kunnolla yrittämään. Huonoutta!

Tehtiin ohjelman osasia. Takaviistoon vasemmalla sivulla vaikea. Käännökset ja kaaret vasemmalla hyviä. Pyörimiset ja pyörähtelyt ovat jo oikein kivoja. Temponmuutoksissa ei ongelmaa, samoin positiosta toiseen vaihdoissa ei ole ongelmaa. Myös oikealla sivulla käännökset aika hyviä. Edessä peruuttaminen hyvä, sivulla ei vielä pysy suorana. Sivuttain astelua tehtiin vain edessä.