Taas on toteltu, ja oli treeniseuraakin vaihteeksi. Perjantaina Flora jäi lepovuoroon. Dingo teki vähän kaikkea. Vauhtiluoksetulot. Ihan ei pystynyt keskittymään leikkimiseen, kun samalla kentällä treenasi omia juttujaan bc-tyttö! Ihana! Dingo ei karannut kaverin luo kun kutsuin aina takaisin, mutta läpi treenin huomasi, että sen oli vaikea keskittyä. Kaukoista ei meinannut tulla mitään. Simppelimpi juttu eli alon hyppy meni moitteettomasti. Peruutusta ja sivuaskeleita taas edessä ja huh miten vinoon menee. Näissä ei kyllä jäykkä vasen takakoipi liiku kunnolla, mitä on ehkä pakko treenata ihan erikseen. Ykkösteemamme oli paikkamakuu kaverin kanssa: näitä on pakko alkaa saada tehtyä, jos kokeisiin meinaa. Dingo tarvitsi kaksi käskyä maahan, mutta pysyi siellä sitten, kunnes Bertta kutsuttiin rivistä luokse. Uusinnalla pysyi. Kokeita varten olisi hyvä alemmissakin luokissa osata pysyä, vaikka kaveri kimpoilisi johonkin.

Veka teki kisamaisesti luoksetulon ja L:n asentoina maa ja istu. Luoksarin kyllä uusin... tepasteli ensin pysäristä taas niin. L tuntuu kyllä mukavan varmalta. Peruuttelut ja sivuaskelet namin kanssa hyvin. Tunnariakin on varmaan pakko tehdä eikä vain vältellä... Miinu liikkuroi ja kapulatkin olivat hänen. Veka nuuhki levottomana ja epävarmana, mutta hermo piti työstää loppuun asti ja oma tuli! Loppuun tehtiin Riemun ja Bertan kanssa evl:n paikallaolo. Veka meni ensimmäisellä käskyllä maahan, mutta tuli sivulle vasta toisella käskyllä. Pysymisen kanssa ei toki mitään ongelmaa. Dingo kävi vielä tekemässä alon paikkamakuun Bertan ja Riemun välissä. Korvat heiluivat ja välillä piti vilkuilla Riemua, mutta mihinkään ei ollut lähdössä. Lisää tätä. Seuraamista myös tehtiin, kun oli joku muukin näkemässä: joo, hyvinhän se lähtee, mutta ei jaksa pitkälle. Virettä taas ei ole paljon saatavissa lisää kun ei sitä tässä koirassa hirmusti ole. Mutta tosi kivasti tuli särmään perusasentoon itse, kun seistiin lörpöttelemässä. :)

Lauantaina koko roikka mukana. Veka aloitti kiertonoudolla. Kierrettiin kapuloiden tasalta, esteiden tasalta, merkin luota, uups nyt lähtikin hypylle. Uudestaan vähän lähempää ja pari kertaa merkiltä oikein. Viimeisellä maahan, oikean nosto, hyppy, ja Veka tiputti kapulan laskeutuessaan. On vissiin vauhtipalkattu tarpeeksi! Nosti kyllä itse ja toi kapulan sivulle, kun ei palloa näkynytkään. Kiertonouto alkaa siis kehittyä varsin kivasti. Tunnarissa eivät nyt ihan omat herneet kohdanneet... Miinu liikkuroi, omat kapulat. Kokeilin taas vireennostoa pallolla ennen lähetystä, vaikkei koira nyt ollut missään alivireessä eli mistä moinen idea sitten päähän pälkähtikään... Veka hämmentyi ja otti vaan jonkun kapulan. Sanoin heti nostosta että hei mitäs tämmönen nyt on, ja Veka tiputti väärän, haisteli ja toi oman. Hienosti siis pystyi jatkamaan, vaikka puutuin! Kaukot kisamaisesti ISMISM: pienoinen etenemä, mutta reippaat oikeat vaihdot eli olin tyytyväinen.

Dingo kokeili seuraamista pallopalkalla. Vähän hetsaamista ja muutama lyhyt pätkä pallo oikeassa kädessä, josta palkatessa heitin sen eteenpäin. Oli aika kiva. Sitten kierrettiin. Hitaasti. Miinu meni palkkaamaan merkin taakse, että saataisiin vauhtia menoon. Miinu liikkuroi tunnarin, jossa Dingo kohelsi ja toi väärän, toisella lähetyksellä toi oman, mistä vain kehut palkaksi. Kaukoissa takapalkka pelitti nyt, mutta muutamien alon sarjojen jälkeen ei seisomista meinannut löytyä enää mistään... tehtiin vielä ihan läheltä kädestä palkaten, mutta ei kyllä enää pitäisi kun koira on niin käsissä kiinni ja etäisyyttä pitäisi alkaa saada. Loppuun vielä paikkamakuu, jossa Bertta häiriköi tekemällä kaukoja ja tulemalla luokse. Dingo pinkaisi taas perään ja pysyi vasta toisella yrityksellä.

Floran kanssa tehtiin erittäin hyvä HTM-treeni! Ensin lelu maahan, neliö kutakin positiota ja vapautus lelulle. Sitten namipalkkanäpertelyyn. Käveltiin positiossa, siitä pyörähdys käskyllä ilman käsiapua ja palkka. Onnistui hienosti kaikissa, myös uudessa positiossa takana! Peruutusta ja sivuaskeleita ensin edessä, sitten vasemmalla sivulla, oikein hyvin. Toki nami kädessä... mutta nämähän eivät vielä olekaan valmiit ilman apuja. Loppuleikit vielä neliöstä, jossa kukin sivu mentiin eri positiossa. Taitava Flora!