Keskiviikkona villasukkatreeniä pitkästä aikaa, muutamat kaukoset kaikille. Seisoin edessä ja ojensin palkkanamit vyötäröllä roikkuvasta pussista niin kukaan ei kytännyt liikaa vasenta namikättä. Olipa hienot kaukot kaikilla! Tehtiin yksi kutakin vaihtoa, sitten lopuksi kolme vaihtoa putkeen ja palkaksi kaikki loput namit pussista sivulla. Dingo meni yhden istumisen maahan, mutta muuten kaikki kolme tekivät kaikki muut vaihdot oikein vallan mainiolla asenteella ja hyvällä tekniikalla. Jees. Ja sitten paikkamakuu ruokien kippoihin laittamisen ajan ja kutsut yksittäin (eivät pysyneet tänäänkään, kun kaveri loikkaa syömään...).

Torstaina Floran aksa ja sen päälle tanssitreenit, jotka ovat joka toinen viikko. Oli aika kiva rata, hankalia kohtia mutta tehtiin pätkissä. Alussa törkkäys hypylle ja kaksi rinnakkaista hyppyä suoraan välistävedolla, näissä ei mitään. Sitten hyppy suoraan ja ahtaasta välistä kauemman siivekkeen takaakierto jollain saksalaistyyppisellä ratkaisulla. Sain Floran ujutettua takaakiertoon, mutta härväsin itse sen useamman kerran tiputtamaan riman. Putkesta pituus ja uukkari pakkovalssilla kepeille. Keppien haussa ei ollut ongelmia, mutta loppuun asti oli tietysti vaikea mennä etenkin kun rata jatkui taaksepäin, eli en voinut irrota yhtään jatkoon, mutta en myöskään yhtään eteenpäin. Taidettiin yhden korjauksen jälkeen saada parit kepit tehtyä. Siitä hyppyjä, A, hyppyjä, putki, näissä ei kummempaa. Flora kulki hyvin ja itsekin liikuin enkä ihmetellyt. Pirun kepit, muuten menisi nyt niin hyvin. Hyvä Flora!

Siitä sitten kentän vaihto ja ensimmäiselle koiratanssin ohjatulle ryhmätunnille. Jännää. Saatiin yhteiset tehtävät, ohjausta ja omaa harjoitteluaikaa. Pyörähdyksillä aloitettiin. HTM:ssä ne ovat positioita vaihtavia linkkejä, mutta tehtiin nyt ensin vain yhdessä positiossa, niin kuin tätä on tehtykin. Kotiläksynä käsiavun häivyttäminen loppuun asti. Jalkojen välistä pujoteltiin vaihtamalla siten positiota sivulta toiselle, minkä Flora meni hyvin näppärästi. Ja ne positiot. Vasemmalla sivulla Flora kenottaa ja edistää, mutta kun se on tehnyt sitä kuusi vuotta, en lähde sitä sen enempiä korjailemaan enää. Tämänkin pitäisi kuitenkin olla HAUSKA harrastus... Oikealla höger-positiossa Flora kulkee oikein hyvin, mutta ei osaa ilman liikettä hakea positiota enkä osaa sitä paikallaan opettaa. Käsistäkään en tiedä, mihin ne ohjelmassa sijoittaisi. Koreografiaa ei voitu tarkastella ollenkaan, koska musiikkia ei saatu soimaan puhelimestani.