Lokakuun alussa koirille koitti kymmenen päivän loma lepokodissa ohjaajan häähässäköiden johdosta. Tänä maanantaina palattiin päiväjärjestykseen kenttätreenin merkeissä. Pieni treenitauko tekikin hyvää, kaikki olivat aivan intopinkeinä. Veka aloitti ruudulla. Lähti vähän haeskellen, lähempänä bongasi ruudun ja meni sinne. Loppuosa kunnossa. Erittäin hyvä ruutu! Luoksarissa kelvoton pysähdys: hyvä reagointi mutta perään muutama koiranmitta kävelyä... Uusinta, pallo takapalkaksi ja nyt parempi. Ohjatussa Hanne vei kapulat, vasen löytyi ja palautui virheettömästi! Metallihyppynouto ok, hiukan maistelua nostossa. Tunnariinkin saatiin nyt liikkurointi, jännää. Mutta Veka nuuhki ja toi oikean, wohoo! Kaukoissa SIM viidestä metristä hyvin, kymmenestä kahdesti seisomasta istumisen sijasta maahan, uusinta läheltä ja sitten onnistui kisamatkasta. Viimeisenä kahden koiran rivipaikkamakuu, kaksi käskyä maahan mutta muuten hyvin. Hyvät tokoilut ensi viikon koetta ajatellen. :)

Flora duunaili tanssijuttuja. Rad-positiossa pätkä suoraan ja pätkä 360 asteen käännöksen molempiin suuntiin, vallan mainiosti. Kaikista lelupalkka kainalosta. Höger-positiossa samat. Molemmissa myös muutamat pyörähdykset sivulla. Fram-positiossa suoraa laukka-askelin. Paikallaan ympäri kiertämistä muutama kiekka. Kaikissa näissä on vielä pieni käsiapu alussa. Sitten kokeiltiin ruutua, Flora kyllä löysi sen mutta ei halunnut pysyä siellä, enkä sitten korjausten jälkeen palkannutkaan. Tunnari vielä loppuun. Vein kapulat itse, ja vaikka vähän koheltamiselta taas näytti, oma palautui ilman väärien nostelua, oikein hyvä.

Dingolla oli varsin vauhti päällä, se pinkoi pallon kanssa (käytössä sama nahkainen Klinin pallo kuin Vekalla). Vauhtiluoksetulo hirveää kyytiä ja toinen eteen... tai vähän sinnepäin. Sitten seuraamisen kimppuun. Hetsasin pallolla, panin sen kainaloon ja käskin sivulle. Pari perusasentoa, sitten yksi, kaksi ja kolme askelta seuraamista ja pallon tiputus. Tuntui toimivan hyvin, ei ainakaan yhtään huonommin kuin namipalkalla. Eikä otettu enempää, onhan se tosi virettä laskevaa tehdä paljon toistoja pienillä namipalkoilla. Sitten pari lähetystä ruutuun vajaasta ja reilusta kymmenestä metristä, pallonheitto pysähtymisestä. Nämä oikein hyvin! Ei ole targetiakaan enää ruudussa. Siitä hyppynoutoon, jossa aloitettiin vähän liian reteesti 80 sentistä. Pari kertaa ohi ja lasku 70 senttiin. Tämä ok, sitten 80 senttiä ongelmitta. Tästä sai herkkupalkkaa. Loppuun vielä niinikään namipalkalla muutamat lyhyemmästä matkasta luoksetulot eteen. Varsin mainio tokopinko tänään. :)