Maanantaina toteltiin taas. Rrruuutu. Dingo humputteli ruutuun eri suunnista ja intoili pallon kanssa. Pitää kyllä sitä palloa viedä taas ruutuun vauhdin nostamiseksi. Ruudun hahmotus ja pysäytys toimivat. Sitten seuraamista. Muutamaa askelta oikealta palkaten, tuli mukana ihan ok. Ja hakeutui hyvin oma-aloitteisesti sivulle palkan jälkeen. Tässä pitää miettiä myös omaa suhtautumista, koska Dingolle ei vaan voi asettaa kriteeriä siihen, miten Veka tekee seuraamista. (Enkä toki toista kumoonnojaajaa haluakaan...) Tehtiin myös luoksetuloja eteen pallopalkalla, hieno vauhti mutta pieni törmäys. Ja jättäviä vapaasta kävelystä: maahan ja seiso oikein, mutta istuminen oli taas häviksissä, se siis pari kertaa auttaen eikä enempää.

Floralla oli taas vaikeuksia osua ruudun sisälle, vaikka se löysi ruudun; liian monella käskyllä vasta onnistui. Se tarvitsee kyllä vielä targetin sinne takaisin. Toisena teemana kaukot. Muutaman askelen päästä kaikkia vaihtoja yksittäin ja muutamia takapalkalla. Kas, istu-maa ei ole maagisesti alkanut toimia tauon aikana... se tulee siis vanhalla tavalla takajalat paikallaan ja etenee liikaa. Mutta seiso-istu-maa saatiin toimimaan kun olin kyykyssä koiran edessä motsku kädessä ja muutaman vaihdon jälkeen sai haukata leluun kiinni. Näin Flora keskittyi tekemään oikein, namipalkallahan se on keskittynyt kyttäämään nameja.

Veka löysi ruudun eri puolilta vajaalta matkalta hyvin, lopuksi täydestä matkasta koko liike onnistui. Hyvä hyvä ja ruututreeni saa olla tässä lauantain koetta varten. Sitten kaukoja, kisamatkalta yksittäisiä ja muutamia vaihtoja. Fiilis ei ole ihan katossa Vekalla tässä, siksi se painuu helposti maahan. Ei siis hinkattu ja lopetettiin ajoissa. Ei kyllä tarvinnutkaan, alun pienen hökellyksen jälkeen sujui hyvin.