Perjantaina kentälle. Dingo aloitti seuraamisella. Tulee sivulle hyvin. Kehu ja palkka oikeasta kädestä. Yksiä ja kaksia askelia eteenpäin, pitää perusasennon, joko kehu tai kehu + nami. Nämä tosi hyvin. Kokeilin myös jatkaa matkaa ja ihan vaan kävellä sen kymmenen metriä ihan kuin koira seuraisi. Dingo putosi alas ja taakse, mutta käveli mukana kontaktissa pitäen sen paikkansa. Palkkasin oikeasta ottaen askelen taakse niin, että Dingo kiepahti oikean kautta eteeni hampsimaan palkkanameja. Ehkä se palkan paikka ei olekaan avain, vaan asia on nyt niin, että koirasta ei tämän ihmeellisempää seuraamista irtoakaan – onhan se rauhallinen ja matalavireinen kaveri muutenkin näissä jutuissa, jotka eivät ole lampaita... sehän jäljestää kävelyvauhtia ja jolkottelee esineruudussa, miksi se siis seuraisikaan kuin trikkijättikenguru. Se hoitaa kuitenkin hommansa, joten maastossa on todettu, että tyyli vapaa. Ehkä kriteerit pitää vain säätää koiran mukaan tässäkin, kun itselläkään ei sitä huipputason visiota ja missiota ole. Nämä ajatukset mietintämyssyyn. Sitten hilluttiin ja hömpötettiin ja Dingo pinkoili ja pyöri sylissä aivan suloisesti. :)

Sitten tehtiin pari luoksetuloa ja noutoa eteen. Luoksareista ensimmäisessä hyppy vasten, toinen tosi hieno! Vauhti on pysynyt nyt hyvin ilman vauhtipalkkoja, mutta kohta pitää alkaa tasapainottaa myös sitä. Noudoissa varasteltiin, koska nyt en pitänyt yhdellä sormella kaulapannan lenkistä kiinni kuten tähän asti. Muutaman varastuksen jälkeen sain palkattua käskyn odottamisesta. Luovutukset kaipaavat hiomista vielä. Viimeisenä hyppynouto: 80 senttiä ohi x 2, 70 senttiä palautus ohi x 2, 60 senttiä onnistui... ei jääty hinkkaamaan tätä.

Tunnari meni tänään kaikilla niin pieleen, että todetaan vaan lyhyesti: pieleen meni.

Flora aloitti metallihyppynoudolla. Pieni lähtöhaukku, muuten täydellinen suoritus! Sitten ohjattu, jossa vein kapulat itse normaalille matkalle ja haettiin molemmat. Tässä on tapahtunut Flolla ja Vekalla molemmilla joku paikalleen loksahdus, koska kapulat ovat alkaneet löytyä tosi hyvin sen alkuvaiheen juoksentelun jälkeen. Sitten katseltiin höger-position hakua ilman sitä käsiapua, kovin oli tahmeaa. Siivun verran onnistuneita toistoja eikä tehty enempää.

Vekakin aloitti hyppynoudolla, huomattavasti nihkeämmin kuin täpläsiskonsa... parilla pudotuksella mutta ilman lisäkäskyjä sain kapulan sivulle. Myös vähän pelkkiä kapulan poimintoja pallopalkalla. On tämäkin nyt kuitenkin mennyt hurjasti eteenpäin siitä, mitä se on ollut! Sitten ohjattuun, Hanne vei kapulat ja haettiin molemmat. Täysin moitteeton suoritus! Luoksari kokonaisena liikkeenä hyvin, pysäri ei valunut pahasti. L kokonaisena liikkeenä: istu, eiku seison, ISTU, ja toisella sivulla toinen istu niin saatiin se käskyllä oikein. Viimeisenä kaukoja: kymmenestä metristä SIM ja ISM, pallopalkka perusasennon jälkeen. Joku väärä vaihto taisi tulla, mutta erinomainen kokonaisuus. Ja Vekaan ei kyllä tuo takapalkka vaikuta ollenkaan, aivan samalla tavalla teki pallo taskussa kuin takanakin. Loppuun kahden minuutin piilopaikkamakuu, Hanne häiriköi Vekaa, joka pysyi nätisti maassa.