Sunnuntaiaamuna kentälle. Vekalle ekana tunnari. Vein oman, hetsasin vähän pallolla ja lähetin lennosta. No joo, reippahasti kävi askel ja napattiin vaan joku... Ihmettelin kovasti Vekalle tätä väärää ja näytin, että pallo meni sitten pois tokotavarakassiin. Ajatuksena oli jättää tämä tähän, jos mokaa, ja siirtyä vaan seuraavaan tehtävään, mutta ei! Ei pidä hermo! Pakko oli pistää uudestaan, nyt haistelu ja oman tuonti. Palkaksi ei palloa, mutta taisteltiin tunnarikapulasta. Veka kiskoi ja raastoi sitä ihan onnessaan.

Tunnari olikin ainoa moka, kaikki muu onnistui. Metallihyppynoudolle annan 8 pistettä, vähän kuonolla vierittelyä nostossa. Ruutuun noin puolikkaasta ja sitten kisamatkasta, palkka osumisesta ja pysäytyksestä. Tämä hienosti. Ohjatussa ei epäröintiä, vasen ja sitten oikea löytyivät heti. Palkat vauhdista ja luovutuksesta. Luoksetulossa pysäytyksestä vapautus takapalkalle. Tuli hyvällä mutta maltillisella vauhdilla, varsinainen pysäytys hyvä mutta sen perään taas muutama tepasteluaskel. Kaukoissa 3–10 metrin matkalta SIM, hyvä asenne ja oikeat vaihdot, mutta seisomasta maahan hiukkasen eteenpäin... mitä on kyllä hankala sanoa varmasti vähän pidemmältä suoraan edestä katsoen. Erittäin hyvä toko-Veka tänään!

Dingo aloitti ruudulla. Noin 10 metristä pallolle, 15 metristä pallopalkka ruutuun osumisesta ja 20 metristä pallopalkka pysäytyksestä. Erinomaisesti! Etenkin kun lähistöllä toinen koirakko treenaili noutoa. Dingo katseli kiinnostuneena, mutta valitsi keskittymisen oman tehtävänsä suorittamiseen. Ja Vekan kuolastama Klinin nahkapallo oli mieluinen palkka jahdata.

Seuraamista täyttömotsku kainalossa. Ohuesti kiristää hermoa, että päästään se kaksi askelta, mutta Dingo on nyt alkanut tässä tulla itsenäisesti oikein sivulla, kun itse pönähdän aloitusperusasentoon, tämä on erittäin hyvä juttu! (Muista myös palkkailla tästä.) Parit luoksetulot eteen, aivan mahtavia. Tuli niin lujaa ja liirasi eteen istumaan törmäämättä. Sitten hypylle ja hyppynoudot 60, 70 ja 80 sentissä. Korkeimmassa pieni kosketus esteeseen, muuten moitteettomasti. Tavoitehan oli saada 80 senttiä kisakapulalla toimimaan sujuvasti tällä kaudella, joten se alkaa olla hyppysissä ja metrinen saakin odottaa ensi kesään. Loppuun tunnari, tietysti oikein. Hyvä hyvä tottelevainen Dingo!

Floralle HTM-juttuja. Rad-positiossa vähän suoraa ja 360 asteen käännökset molempiin suuntiin, aika kivasti. Höger hyvin. Positioita haettiin niin että jätin Floran eteeni ja kutsuin siitä rad tai höger. Oikein hienosti, vain pientä käsiapua mukana (ja motsku kainalossa tietysti). Fram-positio näytti oikein hyvältä, kokeilin myös edetä itse laukka-askelin, ja Flora kipitti mukana. Sitten namit tassuun ja pyörähdyksiä vastapäivään molemmilla sivuilla, erittäin hyvin. Floraa ei yhtään haittaa tömäyttää joka kerta ahterillaan polveeni... Lopuksi vähän tokojuttujakin: askelen-parin päässä kaukojen maa-istu-vaihtoa ja viimeisenä koko ISM, tämä meni hyvin vain yhdellä pienellä suihkin-kaikkia-omia-vaihtoja-kohtauksella. Loppuun tunnari, näytti ihan koheltamiselta, mutta oma tuli, joten palkattava oli. Hyvä Flora, hyvä treeni. :) Oli ja pysyi hyvässä vireessä, ja tunnelmaa parantaa se, että HTM:ssä meillä ei ole minkäänlaista huuteluongelmaa.