Keskiviikkona jäljesteltiin Koivumäen sijasta uusilla mestoilla. Miinu tallasi Dingolle 300 metriä viidellä kepillä, ehti vanheta melkein tunnin. Tyyni ja kostea hyvä jälkikeli. Jäljessä oli kivasti maastohaastetta Dingolle eli pohjana märkää lehteä ja sammalikkoa, koiran peittävää saniaistiheikköä, keppirytöjä, ojia, pienen tien ylitys. Janalle lähetyksessä löytyi ensin tyhjä kanisteri, siitä uusi lähetys ja jäljelle. Menen edelleen heti lähetyksestä mukaan, mutta tulen perässä hitaammin niin että liina pitenee koko ajan. Dingo etenee janalla näin hyvin suoraan eteenpäin. Ja veti erinomaisen jäljen! Hyvää itsenäistä työskentelyä koko matka. Ainoa ylimääräinen kiemura tuli tiellä, mutta siitäkin jatkettiin saman tien yli. (Ja pari kertaa piti kurkistella takana kulkevia kavereita.) Harmillisesti vain kepeistä jäi yksi, ehkä johonkin maastonkoloon. Tälle jäljelle neljä tähteä.

Torstaina Dingon ohjelmassa luki lepo, Floralla ja Vekalla kenttätreeni. Veka aloitti ruudulla. Lähetin 20, 30 ja 40 askelen päästä. Korkeammat merkit näkyivät hyvin nurtsista, Veka löysi ruudun ongelmitta ja pysähtyi käskyllä sisälle. Sirpa palkkasi pallolla ruutuun. Tämä hyvä! Ohjatussa ensin oikea. Veka kyttäsi hyvin kapuloiden viennin (kun kerrankin oli appari sitä tekemässä), mutta lähti takaoikean sijasta suoraan vasemmalle?? Pysäytin ja käskytin uudestaan siitä, nyt löytyi oikea kapula. Vasen tuli ongelmitta. Toisella kierroksella kaukoja: 3–10 metrin matkalla muutama vaihto kerrallaan. Ei vääriä vaihtoja, mutta alkuun korjasin pari maa-seisoa, joissa Veka käveli eteenpäin... Asenne on kaukoissa kyllä hyvä, mitään merkkiä jumittamisesta ei ole havaittu. Pallo takapalkkana. Tunnaria sitten hinkattiin taas... vireennosto pallolla ei toiminut enää, vaan Veka haisteli ja toi vääriä. Moitin kohteliaasti ja sitten hiillyin loppujen lopuksi, kun Veka heittäytyi avuttomaksi ja väisteli kapuloita. Ei saisi, mutta onhan se nyt niin hermojaraastavaa. Aina Veka tarpeeksi käskemällä sitten oikean toi, ja viimeisellä toistolla kun siirrettiin kapulat puhtaaseen kohtaan, se jopa pystyi vaihtamaan jo pari askelta tuomansa väärän oikeaan eli kyllä tietää, osaa ja pystyy... mutta jotain tähän pitäisi keksiä.

Floralle HTM-juttuja. Höger meni oikein kivasti. Rad-höger-vaihtelu käsiavulla kehittyy. Peruutusta käskyllä hyvin. Pyörähdykset myötä- ja vastapäivään tänään taas vähän hukassa, mutta ohjaajan ympäri pyöriminen onnistui hyvin. Samoin fram-positiossa tepsuttelu meni vallan mainiosti. Sitten tehtiin vähän kiertoa ja merkkiä, kun kartioläpysköjä lojui lähellä. Kiertäminen piti ensin muistuttaa, merkit heti oikein hyviä. Ilman kaukoja ja tunnaria treenattaisiinkin tokoa ihan täysillä...