Maanantainakin toteltiin. Veka pomppi tietysti intoa täynnä kentälle kuten aina ja höö, joutui heti tunnariin. Juoksi ensin nurmikolla kapuloiden yli, sitten löysi, lähti nuuhkimaan riviä, meni hiukan oman yli, reagoi ja palasi ottamaan sen! Jes jes jes! Ohjatussakin heti oikein molemmat kapulat, erinomaista. Sitten kaukoja etäisyyttä kasvattaen. Järkän piti olla SIM, mutta Veka meni seisomasta useamman kerran istumisen sijasta maahan, ikään kuin reagoi heti kun käsi lähti nousemaan. Muistutin lähempää ja palkkasin sitten istumisista. Ei tämä ihan huonolta koetta ajatellen näytä, tulostavoitteet vaan mielestä hus pois. Ja onhan siihen muutama viikko aikaa vielä.

Dingo aloitti vauhtiluoksetulolla ja palloleikillä. Jätettiin pallo ja otettiin eteenmeno myös sille. Sitten seuraamisen kimppuun. Täyttömotsku ei ollut toiminut ihan toivotusti, koska Dingo ei ottanut sitä, vaan odotti sen tipahtavan eteensä. Kokeilin taas palkata suusta, mutta huteja tuli sen verran, että ne veivät koiraa etuviistoon. Vanhanaikaisesti perusasennossa taskusta palkkaamalla toimi parhaiten. Päästiin jopa kolme askelta. Ja Dingo haki taas hyvin itse sivulle, kun pönähdin aloitukseen, motivaatio ei siis sinänsä tunnu huonolta. :) Tämä on kyllä sellainen matalaviettinen koira, jolla koesuorituksen haasteena tulee aina olemaan pitää yllä vire ja jaksaminen kaikkiin tehtäviin. Tehtiin vielä jättäviä takaperin kävellen: maahanmenot ja seisomiset hyviä, istuminen hukassa.

Floralle rad-positiossa 360 asteen käännökset, nyt tosi hyvin kun töpötin pikkuaskelin. Högerissä samat oikein hyvin. Fram myös hyvin. Pyörähdys sivulla lelupalkalla onnistui muutamalla yrityksellä. Loppuun tunnari. Esittelin nakkipakettia. Härvellys ja väärä. Oh hoh, nakit pois ja pieni tuumaustauko treenikassin luona. Uusi yritys, kahta pahempi härvellys ja taas väärä. Oh hoh hoh ja koira autoon. Juttelin vähän aikaa toisen treenaajan kanssa ja otin sitten Floran tekemään korjaussarjatunnarin. Härvelsi edelleen useita kertoja rivin läpi, mutta päätyi sitten ottamaan oman harkitusti eikä vaan nappaamalla jonkun, joten jee ja nakki.