Torstai-illalla kotihipsuteltiin tasapainotyynyn kanssa. Kaikki tepsuttivat takatassuilla sivuaskelia hyvin. Oma liikeapu eikä käskyä, koska tämä on vain jumppaa. Dingo teki seuraamista naksulla ja taskupalkalla. Nyt naksu ja maksu liikkeessä sen pari askelta, minkä eteisessä mahtuu. Eikä mitään jätätystä tai jumitusta, päinvastoin puski hiukan eteen. Kas kummaa taas, kun sitä saa mitä vahvistaa! Flora teki rad-, fram- ja höger-positioita namin perässä. Veka teki peruutusta sivulla, ihan miniaskel taaksepäin ja jes, Veka liikahti mukana sivulla suoraan taaksepäin.

Perjantai-illalla Dingo ja Flora kentälle. Dingolle pk-esteitä, niitä pitää tehdä nyt kun vielä ulkokenttäkautta hyvillä säillä on jäljellä. Hyppynoutoa 2 x 50 ja 2 x 60 senttiä (ja vielä viimeiseksi madallus 50 senttiin), ei enempää, koska nyt oli käytössä iso 650 gramman kapula, johon Dingo ei ole vielä ihan tottunut. Ensimmäisellä toistolla se kiersi takaisin, uusinnalla vahvistin paluuta hyppykäskyllä eikä sen jälkeen enää kiertänyt. Sulavat hypyt ja noudot, erittäin hyvä. Sitten kokeiltiin A-estettä. Yksi matala oli hinattu puun alle, toisessa törrötti niittejä ja kolmatta en saanut tarpeeksi matalaksi. Dingo ei osannut kiivetä sitä, joten punttasin sen pari kertaa ahterista harjalle, mistä se tuli painovoiman avulla ihan hyvässä järjestyksessä toista puolta alas (kun ei vaan voi yrittää ja luovuttaa). Sitten viimeisellä se kiipesi jo alkuun nostettuani itse eikä otettu enempää. Ja sitten huomasin, että estettä olisi kuitenkin saanut vielä toiselta puolelta madallettua... Loppuun seuraamista, kokeilussa kainalopalkka. Hankin täyttömotskun ja siihen herkkuja. Askel tai pari ja motskun tiputus. Ihan hyvältä näytti.

Flora aloitti kahdeksikkoseuraamisella rad-positiossa. Lelupalkka. Fram- ja höger-positioita tehtiin nameilla, högeriä myös seuraamispätkinä lelu kainalossa, mikä meni hyvin. Pyörähdyksiä myötä- ja vastapäivään ja peruuttamista lelulla. Kaikki on hyvässä alussa, mutta vaatii vielä paljon työtä...