Lauantaiaamu startattiin esineillä takametsässä. Tallailin harvaa siksakkia 50 metriä syvän ja noin 30 metriä leveän ruudun, joka oli pääasiassa sammaleista varvikkoa ja korkeita mättäitä. Esineet takanurkkiin. Dingo ensin. En ottanut virittelyesinettä, mikä ehkä olisi kannattanut, koska Dingo jumitti ruudun etuosan tallauksiin ja tuli kolme kertaa sivurajoja pitkin pois, kun ei tallauksia jäljestelemällä saavuttanut mitään. Siirryin lähettämään lähempää ruudun puolivälistä ja sitten takaosasta jo ihan läheltä esinettä, mutta sama juttu. Sitten tullessaan vielä takakautta sivurajaa pitkin takaisin Dingo yhtäkkiä törmäsi hajuun, koukkasi ruutuun ja paikallisti esineen. Tästä palkka.

Flora teki ensin kunniakierroksen ruudussa ja toi sitten esineet toisella ja kolmannella lähetyksellä. Veka oli ihan super, meni ehkä minuutti kun se juoksi melkein suoraan esineille ja toi ne heti.

Iltapäivällä Dingo lepovuoroon, Flo ja Veka kentälle. Hyvät treenit saatiin! Flora duunaili HTM-kuvioita. Höger menee kivasti, siihen hakeutuminen jo taas hieman parempi (käsiavulla tietysti kun niitä saakin käyttää). Uutena juttuna siirtymistä seuraamispuolelta toiselle, nami kädessä hyvin. Vänster menee tietenkin niin sulavasti, että siinä tehtiin vain 180 ja 360 asteen käännökset molempiin suuntiin ja sivuttain liikkumista... josta ei oikein tullut mitään. Flora heittää heti perän reilusti ulospäin. Samoin peruutuksessa, jota kokeiltiin jalkojen välissä namin perässä, jos siinä saataisiin esiin suoraa peruuttamista?

irvi.jpg

Vekan kanssa ensin hetsaus metskulla, jolla otettiin kaksi hyppynoutoa: vauhtipalkalla ja sivulle asti. Ensimmäinen hyvin, toisella pudotus, mutta ei haitannut, kunhan vaan tuo. Luoksetulossa pysäytys kymmenen metrin merkille ja vapautus takapalkalle. Hyvä pysähdys, mutta sen jälkeen taas niitä hiippailuaskelia pallon kuva silmissä kiiluen. Jäin kymmenen metrin merkille ja pysäytin puoliväliin heittämällä pallon heti käskysanan jälkeen. Näin muutama hyvä pysäri. Yhtään pidemmällä matkalla tämä vaan ei toimi, koska olen täysin lahjaton heittämään yhtään mitään pitkälle tiettyyn suuntaan. Viimeinen vielä läpijuoksuna.

Ruutu kokonaisena liikkeenä. Vähän epävarma lähtö, koska ruutu vaan oli siellä jossain kisamatkan päässä, mitä ei ole vielä paljon tehty. Veka meni, mutta nurkkamerkille. Toisella käskyllä ruutuun, maahan, seuraamaan ja palkka. Tämä hyvä. Ohjatussa johdattelin Vekan targetille, heitin molemmat kapulat ja haetutin oikean ja vasemman. Oikea hyvä, vauhtipalkka. Vasemman haussa Veka lähti ensin oikealle, halusi noutaa targetin ja löysi kolmannella käskyllä kapulan. Palkka luovutuksesta.

Tunnari ympyränä. Veka näytti EHKÄ haistavan yhtä kapulaa ja ottavan sitä seuraavan. Tämän se toi, ja se oli oma, joten piti palkata, vaikken tiennyt, haisteliko se sitten ollenkaan... Kaukoissa ISM kolmen, viiden, seitsemän ja kymmenen metrin päästä. Ensin yksi väärä vaihto ja seiso-maassa tuli hiukkasen eteenpäin, mutta kokonaisuutena hyvin. Lopuksi jätin Vekan vielä paikkaistumiseen siksi aikaa kun keräilin treenikamat kentältä. Kaikki koeliikkeet ovat tosi hyvässä vaiheessa. :)