Maanantaina FIo ja Dingo kentälle. Veka jäi kotiin onnuttuaan vähän aamulla jalkaansa. Tehtiin kaikkia tokojuttuja ja pääsääntöisesti onnistuttiin. Dingo teki parit vauhtiluoksetulot, sitten muutamat kunnon vauhdista ja matkasta eteen. Tuli jo hyvin eteen istumaan ilman käsiapua. Vauhtinoudot hyvin, mutta luovutukset eteen vielä vaiheessa. Tosin Dingolla oli hankaluuksia käsitellä vasta treenikäyttöön otettua 650-grammaista kapulaa, siksikin varmaan jäi väljään ja vinoon.

Ruutuun pingviinille lujaa. Sitten lähempää ruutuunmenoja targetille ja pysäytyksiä, nämä hyvin. Ohjatussa vein kapulan ensin oikealle, sitten vasemmalle takaviistoon. Dingo joutui etsiskelemään kapuloita, mutta löysi ja toi ne. Viimeisenä seuraamista... kontaktin pito sivulla ok. Askelia eteenpäin ok. Sitten vaan koko homma alkoi jumittaa, Dingo ei hakenut paikkaa eikä tullut mukaan, roikkui vain käsissä kiinni ja tökki kuonollaan namien toivossa. Vein sitten koiran pois kun ei sujunut lainkaan.

Florakin kokeili taas, jos siitä kuitenkin tulisi tokokoira. Luoksetulo kokonaisena liikkeenä. Aivan mahtava! Pitkältä matkalta lujaa, voimakas pysäri, lujaa sivulle. Ooh. Ruutu myös kokonaisena. Ensin Flora kävi kentällä olevalla puulevyllä ja isolla tötteröllä, toisella käskyllä löysi ruudun ja loppuosa moitteeton. Ohjatussa vein kapulat summamutikassa takaviistoon jaksamatta miettiä metrejä. Oikea löytyi, vasenta vähän haeskeltiin. Upeat luovutukset.

Tunnariin sitten kompastuttiin taas. Flora haisteli intensiivisesti, mutta jos käytössä on vain nokka eikä aivoja, vääriähän sieltä tulee. Kasa + oma piilossa toimi, kun oma oli oikeasti kaivettu kentän reunakasvillisuuteen. Heti kun se oli näkyvissä, alkoi aivottomuus taas. Välillä koira jäähylle, mutta kun ei vaan millään toimi ei. Palkkasin kuitenkin jostain, kun tarpeeksi ähräämällä saatiin oma ilman uusintaa. Tämän perään metallinouto tasamaana, aivan loistava! Viimeisenä kaukot. Maa-seiso-maa sujuvasti kymmenestä metristä, mutta istumisvaihdot eivät vaan toimi, niitä sitten namilla läheltä.