Maanantaitottikset alkoivat Niihamassa taas kesätauon jälkeen, sinne siis. Dingo jäi kotiin lepovuoroon. Floran ja Vekan tehtävinä tänään ohjattu, kaukot ja tunnari sekä pienesti seuraamista. Flora teki ensin pienen seuraamiskaavio: juosten lähtö, pieni pätkä, täyskäännös ja pysähdys, sivuaskelet oikealle ja pieni pätkä peruutusta. Kehut ja siirtymä uuteen perusasentoon, josta lelupalkka. Täydellistä, Flora hanskaa kyllä kaikki tällaiset erikseen harjoittelemattakin, ja seuraamisessa on ollut hyvä vire viime aikoina (ellei tehdä jättäviä).

Ohjatussa kapulat ensin viidessä ja sitten kymmenessä metrissä. Näytin kapulat huolellisesti, mutta Flora veti taas niin tiukan kiepin, että meni koko ympyrän väärälle ennen oikealle kapulalle osumista. Vasen kyllä löytyi, oikea oli liian vaikea. Vekalle panin kapulat heti kymmeneen metriin (en jaksa pidentää matkaa metreittäin kun en muista, missä ne viimeksi olivat). Veka löysi heti molemmat puolet, vaikka olisi vähän sujuvammin ja suoremmin voinut niille mennä. Lisää vaan toistoja tähän. Kapulat näkyivät nurmikosta huonosti.

Kaukoissa Floralta onnistuivat seisomaan nousut viidestä, seitsemästä ja kymmenestä metristä. Mutta toisen vaihdon eli seisomasta istumisen lisääminen oli vaikeaa, tuli niin paljon eteenpäin. Ja kun jouduttiin uusimaan, Flora alkoi luimistella ja hermoilla. Pystyi kuitenkin tekemään ja onnistumaan, joten ei mennyt ihan hinkkaamiseksi kuitenkaan. Istu-maata otettiin lopuksi vähän ihan läheltä. Veka teki SIM viidestä, seitsemästä ja kymmenestä metristä. Pari uusintaa, kun istuminen meni maahan, muuten hyvin!

Tunnarissa kapulat nuolimuodostelmassa. Flora hosui taas ensin väärän, jonka otin ja ihmettelin. Uudella käskyllä toi oikean. Kävin hajustamassa uuden oman eri paikkaan, nyt onnistui ja palkkasin. Ainahan se yhden harjoituskierroksen jälkeen onnistuu... Veka ei näyttänyt nuuhkivan ollenkaan, mutta toi oikean, joten palkattava oli. Lopuksi Vekan kanssa peruutusseuraamista, nami nokassa menee. Veka oli oikein hyvä tokotrikki tänäänkin, katse kääntyy kyllä viestikokeen jälkeen tokokoekalenteria kohti. Floran kanssa ei vaan tokosuksi luista. Liikaa hermoilua, virheitä ja paineistumista. Nyt mietintämyssyyn, miten saataisiin sille kaikki onnistuu -treenejä. Edistymisellä ei sinänsä ole väliä, koska ei tällä meiningillä kokeisiin ole asiaan kuitenkaan.