Perjantaina päästiin koko lauman voimin tien päälle, mutta viikonloppu omistettiin nyt puolison harrastukselle triathlonkisoissa Tahkolla. Kaikin puolin hieno reissu! Maanantaina takaisin sorvin ääreen ja sieltä tottiskentälle. Dingo aloitti vauhtiluoksetuloilla ja pingviinileikillä. Sitten namit tilalle ja luoksetuloja noin 15 metrin matkalta eteen. Muutama käsiavulla, sitten viimeinen ilman ja oikein eteen ilman apuja, jes! Toisena teemana kaukot. Etäisyyttä yksi askel, muutama toisto kutakin. Palkkanameista heitin nyt koppeja, tuntui toimivan. Maa-seiso ja maa-istu hyvin. Maa-seiso-maa ja maa-istu-maa myös hyvin, kunhan sain Dingon hiljaa kehumalla pitämään asennon niin, että ehdin käskeä seuraavan vaihdon. Muuten se tarjosi häntä vispaten itse seuraavaa – ihanan innokasta kyllä. Tuleeko tästä minulle nyt koira, jolla on HYVÄT kaukot?! Sivulta maahanmenot KAUKOT-käskyllä alkoivat onnistua myös. Viimeisenä tylsintä eli seuraamisen kontaktia... sivulla tosi hyvin, häiriötä oli sopivasti. Sitten askelia eteenpäin, piti laittaa käsi taskulle Dingon jäädessä paikallaanpönötysmoodiin. Sitten tuli kyllä hyvin. Loppuun eteenmeno yhdessä viedylle pingviinille, tämä hyvin.

Floralle ensin pitkä suora vasemmalla seuraamista ja taistelupalkka kainalosta. Aika täydellistä oli. Sitten kokeiltiin suoraan sivusuunnassa vasemmalle ja oikealle seuraamista, kummassakaan en saanut Floraa liikkumaan suoraan sivulle, vaan se käänsi rintamasuunnan kulkusuuntaan. Paikallaan pyöriminen vastapäivään aukesi myös. Sitten oikealla seuraamista, ensin namikäsi taskulla tosi hyvin. Sitten käsi ja nami siinä, mutta palkkana lelu kainalosta, myös hyvin. Lopuksi jo käsi tyhjänä taskulla ja lelupalkka, oikein!

Veka aloitti metskulla. Pallolla hetsaus ja heitto, kaksi vauhtipalkkaa ja kolmannella sivulle. Tosi hyvin tuli kapula. Sitten ohjattua. Nyt ilman merkkiä (kun sitä ei kokeessakaan ole). Vein Vekan ruohotupsun taakse, heitin kapulan pitkälle takaviistoon, pakitin muutaman metrin, sitten käsimerkki ja käsky. Oikein hyvät haut molemmilta puolilta! Luoksarissa vähän sitä ja tätä... muutama erinomainen tennarinheittostoppi lyhyeltä matkalta, mutta sitten Veka alkoi ennakoida niin paljon, että otettiin enää vain pari kertaa läpi. Tämän liikkeen treenaamisessa ei vaan meinaa tasapaino löytyä. L kokonaisena istumisella ja maahanmenolla, virheetön. Loppuun seuraamisen sivuaskelia ja pientä liikahdusta taakse, nämä hyvin.