Lauantai lähti käyntiin tokoilun merkeissä. Teemana merkit eli merkille meno, merkin kierto ja epämerkille meno. Merkillä ja epämerkillä target. Veka teki moitteettomia merkkejä, hyvä! Matka oli kymmenen metriä, lähetys perusasennosta, palkka pysähtymisestä. Oikea ajoitus on käskyttää pysähdys etutassujen tullessa merkin tasalle. Sitten isomman merkin kierto, matkaa kymmenestä metristä pidentäen, palkka koiran tultua pari metriä merkin ohi. Näissäkään ei mitään huomauttamista, jees. Sitten epämerkki eli pelkkä target, lähetys kymmenestä metristä ja palkka pysäytyksestä kuten merkillä. Nämäkin hyvin! Sitten tunnari, ei hyvin. Veka toi vääriä ja menetti elämänilonsa, kun olin tyytymätön moiseen. Laitoin sitten koiran sivuun ja keräsin kapulat pois. Ei saisi päästää koiraa luistamaan tehtävästä, kun sitä ei vaan nappaa, mutta en ole jumitteluun sitä taikaniksiä vielä keksinyt. Jatkettiin viimeiseen tehtävään eli kaukoihin. SIM viidestä ja kymmenestä metristä. Pari hyvää sarjaa, pari seisomasta istumisen sijasta maahan lätsähdystä. Mutta hyvällä asenteella. Kyllä se tämäkin vaan etenee.

Flora teki hienoja merkkejä! Kierto piti ensin muistuttaa läheltä, sitten meni hyvin. Epämerkille lähetyksessä Flora lähti kiertomerkille, kunnes kävin itse targetilla, sitten teki nämäkin hyvin. Tunnarissa Flo kohelsi ja juoksi suoraan kapuloiden yli tutkailemaan kentän reunapusikoita?! Hetken eestaas ryntäiltyään se meni parilla uusintakäskyllä kapuloilla ja haisteli sen verran, että löysi oikean. Palkkasin tästä nyt kuitenkin. Loppuun kaukojen seisomaan ja istumaan nousut kymmenestä metristä, oikein hyvin, oikea asenne ja tekniikka!

Dingokin teki vallan mainioita merkkejä. Heittonamipalkka. Kiertäminen ei ollut sujuvaa – autoin lähempää, mutta Dingo pysähteli taas heti ohi tultuaan. Lisää treeniä tähän. Epämerkit sen sijaan olivat erittäin hyviä; Dingo oli jo käynyt bongaamassa targetin ja tiesi sen olevan siellä. Tunnarissa Dingokin kohelsi ja toi väärän, oho! Harvinainen tapaus. Laitoin uudestaan, nyt malttoi haistella. Kaukoissa parin askelen päästä muutamat seisomaan ja istumaan nousut, nämä ok.