Lauantaina aamusella suunnattiin puistotokoilemaan. Veka keventeli vähän takajalkaansa lenkillä ja jäi kotiin. Rakentelin Floralle ruudun ja ohjatun. Ruudussa target keskellä. Mentiin siis aloitukseen niin, että Flora ei ollut tutustunut ruudun paikkaan. Matka ensin noin 10 metriä, siitä joka toistolla vähän taaksepäin reiluun 20 metriin. Pysäytin koiran ollessa ruudun keskellä ja heitin lelupalkan ruutuun. Ensimmäisellä toistolla Flora meni vasemmasta reunasta sisään, mutta sitten joka toistolla tietysti keskeltä, kun tiesi jo kohteen. Pysähtyi käskyllä hyvin. Hyvä ruutu!

Ohjatussa kapulat olivat vain viiden metrin syvyydessä. Haettiin oikea vauhtipalkalla ja vasen luovutukseen. Flora löysi nyt heti kapulat oikein, mutta lähti kyllä sellaisella kaarella, että jos kapulat olisivat olleet pidemmällä, se olisi hyvinkin saattanut jatkaa kaarta ympyräksi ja päätyä väärälle puolelle. Ei voida siis vielä tehdä kisamitoilla. Liikkeen alkuosa merkille jättöineen meni hyvin.

Lopuksi kaukoja. Aivan, tänään kädestä palkkaus veti Floraa eteenpäin toisin kuin eilen. Jätin koiran merkin viereen, että näkisin paremmin, liikkuuko ja paljonko. Maa-seisossa Flora pakittaa hieman, seiso-maassa tulee hieman eteenpäin. Maa-istu vaikea, pyrki seisomaan. Istu-seisossa ja seiso-istussa etenkin tepsutteli eteenpäin. Istu-maata tehtiin vain läheltä ja auttaen, kun on vielä kesken. Edenneistä vaihdoista sitten kerroin, että ei nyt onnistu tälleen ja palautin koiran merkin tasolle. Tosi hyviäkin vaihtoja tuli monta. 

tk.jpg

Aioin säästellä Dingon ampeereja, olla juoksuttamatta sitä lelujen kanssa lämpimässä säässä ollenkaan ja tehdä vain seuraamista ja jättäviä namipalkalla. Keskeltä nurmikkoa löytyi kuitenkin joltakin jäänyt nännikumi ja kun Dingo loikahti oikein virkeänä autosta areenalle, kokeilin leikittää sitä nännikumilla. Dingohan on edelleen tavattoman kiinnostunut ja innostuu helposti kaikesta uudesta ja jännästä, niin tästäkin. Se saalisti ja vähän kiskoi kumia oikein kivasti vähän aikaa. Leikki siis tosi hyvin uudessa paikassa eikä huuhaillut hajujen perässä, hienoa! Sitten seuraamisen pariin: 1–5 askelta ja palkkanami taskusta perusasennossa. Sitten samaa niin että palkkasana tuli jo liikkeessä ja palkkanamin sai saalistaa. Vallan mainiota seuraamista. :) Lopuksi maahan, istu ja seiso kaikki muutaman kerran niin, että kävelin takaperin ja pysähdyin käskyllä. Tämäkin meni oikein hyvin. Hyvä Dingo!