Pari päivää meni treenittä, hui ja hyi. Perjantaina kuitenkin koko roikka kentälle. Teemana merkit eli merkille meno, merkittömään ympyrään meno ja merkin kierto. Veka sai aloittaa ja meni oikein hienosti merkille. Pari kertaa palkka targetin löytämisestä, sitten pysäytys, tämäkin hyvin. Joka kerta matkaa hiukan pidemmäksi, lähtöpaikkamerkki taisi olla kymmenessä metrissä. Sitten merkin kiertoja. Nämäkin hyvin: ensin pari läpi, sitten pysäytykset kaikkiin asentoihin. Oikein! Viimeisenä merkitön ympyrä, keskellä target. Veka hanskasi tämänkin, meni ympyrään ja pysähtyi. Pätevä Veka!

Dingo teki hyviä merkkejä! Reippaasti merkille, pysähdys käskyllä. Oikein hyvä. Merkin kierto ei sitten pelittänyt ollenkaan. Dingo jäi merkille tai käveli pysähdykseen heti tultuaan ohi. Ohjasin ihan reiluilla avuilla lähempää, ei vaan silti mennyt perille. Ja Dingohan on myös sitä tyyppiä, joka epävarmana ei sitten tee mitään. Mutta merkkiympyrä meni taas mainiosti: sinne Dingo kipitti reippaasti ja pysähtyi käskyllä. Sitten piti ottaa seuraamista, mutta sekään ei toiminut. Korrien huippukoirakirjan mukaan koiran saa jätättämään palkkaamalla kuonon eteen ja korjattua palkkaamalla kuonon vasemmalta puolelta. Se sai kuitenkin ainakin Dingon vain irtoamaan jätättämisen lisäksi. Takaisin piirustuspöydän ääreen... Loppuun piti tehdä maahanmenoja, joita pitäisi vahvistaa paimennusta varten. Jätin Dingon odottamaan ja menin vähän matkan päähän kutsumaan. Dingo meni välillä hitaasti maahan, pääasiassa käveli viereen seisomaan. Alkoi ärsyttää, joten koira autoon.

Flora teki vain muutaman merkin, koska ne olivat niin hyviä! Jees, tämä on saatu sujumaan. Olin joutunut siirtämään merkkiympyräni toisen koirakon tieltä ja pannut sen vain merkin ympärille (joka on kokeessakin ympyröity), koska viimeksi ympyrä oli vaikea, ja nyt varmaan sinne olisi helpompi mennä, jos lähdetään heti merkin jälkeen samalta lähtömerkiltä sama matka samaan suuntaan samaan ympyrään samalle targetille, kun vain merkkiläpyskä on poistettu? Ei ollut, Flora juoksenteli istumaan ja makaamaan mihin sattuu. Lähietäisyydeltä kyllä oikea paikka löytyi hyvinkin eri puolilta ympyrää lähettelemällä. Lisää treeniä siis tähän. Merkin kierrot menivät hyvin, samoin maahan ja seisomaan pysähtyminen, mutta istuminen ei toiminut.

Sitten Dingo sai vielä tulla tekemään korjaussarjan. Heitin namin maahan, Dingon etsiessä sitä karkasin vähän matkan päähän, ja koiran lähtiessä kohti käskin maahan. Maahanmenosta sai loikahtaa heti luokse hakemaan namin. Nyt meni paljon paremmin eli onnistunut korjaussarja. Vain loppupäässä jokunen toisto seisomaan.