Maanantaitottiksissa Vekalle huono kenraali ennen koetta. Seuraaminen ok, liikkeestä istu ok, juoksusta maahan ok. Juoksusta seisominen sitten istumiseksi, useamman kerran. Voe voe. Kerrattiin kävelystä, sitten meni juoksustakin. Ja luoksetulon eteentuloja kertailtiin, mutta ilman käsiapua vaan jää niin kauas. Kahden kilon nouto ok, meno varsin mainio ja tulo reipasta ravia. Tästä vauhtipalkka. Eteenmeno tosi hyvä (kun panee silmät kiinni valmistelevan seuraamisen ajaksi), pallo kentän reunassa. Paikkamakuu jätettiin sateen takia väliin. No, ei nyt niin kauhean huono treeni kuitenkaan, oikeastaan siis vain seisominen muutaman kerran väärin, väljät eteentulot nyt ovat vakio. Veka oli jo ehkä hiukan leipääntyneen oloinen kisatottiksen hinkuttamiseen, niin olen kyllä jo itsekin. Mutta jaksaa jaksaa vielä vähän...

Dingo oli tänään jo reippaampi ja kentällä vallan mainio. Muutama vauhtiluoksetulo alkuun Vekan litimärällä tennispallolla. Tennari oli tietty ihana. Sitten eteentuloja kymmenen askelen matkalta, vielä tarvitsee vähän käsiapua. Seuraamista: kaksi askelta ja vasen käsi takaa palkkaamaan kuonon eteen. Meni moitteettomasti, joten edettiin kolmen askelen sarjoihin. Nämä yhtä hyvin, jes! Viimeisenä teemana merkille meno. Target lättänän merkin takana, sinne lähetys ja pysäytys, palkkanamin heitto. Meni oikein hyvin. Dingo laukkaili reippaasti targetille ja pysähtyi käskystä, muutaman kerran tosin uusittiin, kun se ei pysynyt paikallaan vaan lähti heti valumaan kohti. Sitten onnistui jo muutaman sekunnin viive. Hyvä treeni!

Floran teemoina kaukot ja tunnari. Ne ovat voittajan liikkeistä eniten kesken, eli siis todella kesken. Kaukoissa ensin lelu takapalkkana, etäisyyttä askel, ja siitä ensin seisomaan, sitten SI ja vielä SIM. Muutaman toiston jälkeen vaihdoin lelun käteeni, koska Flora vinoutui kyttäämään sitä takaa. Maa-seiso meni ok. Seiso-istu alkoi sujua pienen kertailun jälkeen. Istu-maa kyllä meni, mutta tuli vähän eteenpäin, Flora ei tee tätä vielä kunnolla taakse. Lelupalkalla kuitenkin asenne kaukoihin oli hyvä eikä minkäänlaista jumittelua tapahtunut. Sitten juomatauko ja tunnarin kimppuun. Kapulasuma ja niiden takana oma piilossa leikatun ruohon alla. Flora lähti vahvasti nuuhkimaan ja etsi, kunnes löysi oman. Vauhdista vapautus ja hyökkäys leluun kiinni. Toinen toisto oma vähän lähempänä, onnistui yhtä hyvin. Kolmannella vielä lähempänä ei-piilossa, nyt Flora nappasi väärän. Toruin ja kutsuin pois. Vein oman takaisin samaan paikkaan ja potkin ruohosilppua sen päälle. Nyt onnistui haistelu. Hyvä treeni Florallakin.