Niihamassa tänään Dingo aloitti. Vauhtiluoksetulo ja vauhtinouto karvalelulle. Leikittiin ja vaihdettiin sitten lelu nameihin. Noudon ja luoksetulon eteentuloja vielä käsiavulla. Seuraaminen: perusasento, askel eteenpäin ja palkka. Muutaman yrityksen jälkeen Dingo sai juonesta kiinni ja teki tosi hyvin, jes! Jättävät kaikki pari kertaa takaperin kävellen. Häiriökontaktia lyhyesti, koska oltiin niin lähellä muita. Loppuun noin minuutin paikkamakuu viiden askelen päässä, liinan jätin jo pois. Dingo pysyi hyvin, kunnes ihan lopussa niin lähellä joku palkkasi koiraa riemullisesti, että Dingo nousi ylös. Takaisin alas, vielä vähän ja sitten vapautus. Hyvä treeni oli.

Floran aiheina olivat merkki ja jättävät. Merkille target. Flora juoksenteli sinne hyvin ja huutelematta. Sitten pysäytys mukaan ja homma levisi käsiin. Taas tultiin ohi ja pysähdyttiin siihen. Lähettelin sitten lähempää ja palkkailin nameilla, siten sujui. Lopuksi lähetin muutaman kerran vain targetille, ei ongelmaa, ja lisäsin siihen sitten merkin ja lähetin targetkäskyllä, ei ongelmaa tässäkään. Flora tekee niin hyvin, kun homma on selvä, mutta oma kriteeri on nyt hiukkasen hukassa merkki-kierto-pysäytys-target-ympyrä-hässäkässä. Mietintämyssy esiin taas. Loppuun vähän jättäviä puhinalla ja hämykäskyillä. Flora teki melkein kaiken oikein, ensimmäisen istumisen seisoi, mutta senkin teki oikein muutaman hämyn jälkeen. Lisää tätä siis.

Veka pääsi viimeisenä. Lyhyt seuraaminen, palkka hitaasta kävelystä. Liikkeestä istuminen kunnossa, kehut. Kävelystä maahan ja luokse hyvin, eteentulosta kehut ja pallo. Seuraten noutokapulalle ja TÄYDELLINEN tasamaanouto! Jopa tiivis luovutus, siitä pallopalkka. Sitten eteenmeno. Veka lähti hyvin ja lujaa, maahanmenokäskyllä kaarsi ja jäi seisomaan, etsi katseellaan taas palloa... toisella käskyllä maahan. No, siitä otetaan sitten takkiin se 1,5 pistettä. Palkkasin pallolla heti Vekan mentyä maahan. Loppuun kahdeksan minuutin paikkamakuu 30 askelen päässä piiloutumatta. Hyvin pysyi, tästä vielä pallopalkka. Näillä mennään eikä tehdä ennen torstain koetta enää mitään.