Keskiviikkona tottisteltiin Hannen kanssa. Dingo ensin. Pari vauhtiluoksetuloa pingviinillä. Leikittiin pingviinillä, Dingo haukkasi ahnaasti siihen kiinni ja kiskoi jo ihan hiukkasen, etenkin Hanne leikitti Dingoa hyvin. :) Yritettiin taas pysäreitä, pallopalkkasin vähiten huonoja toistoja, mutta ei saatu sitä lukkojarrutusta, jota tässä haetaan. Tehtiin sitten helpommin takaperin kävellen naminheittopalkoin, ja sitten samaa pallolla, mikä tuntui toimivan parhaiten. Ehkä tässä pitää vain mennä taaksepäin ja helpottaa kun on vaikeaa. Dingolle on vaikea toimia kaukana, se tulisi mielellään ensin viereen ja pysähtyisi siihen. Sitten luoksetuloja lyhyeltä matkalta eteen, ensin kädet sivuilla ja siitä eteen palkkaamaan, ja kädet selän takana. Tuli jo aika hyvin. Loppuun vielä vähän perusasentoja. Hyvä treeni, Dingo leikki hyvin ja oli hyvin hommissa eikä zoomaillut turhia. :)

Veka aloitti kaksikiloisen noudolla. Pakitin karkuun koiran tullessa, ja Veka tuli lujaa. :) Vauhtipalkka tietysti. Mutta niitä luovutuksiakin pitää tehdä. Koska kun niitä tehtiin, Veka oli ihan pokkana tulossa suoraan sivulle – tokonoutojahan on nyt saanut alkaa tuoda sivulle, mikä on paljon helpompaa. Hierotaan siis noutoja eteen pk-kokeisiin asti. Veka noukki ja toi kyllä ison kapulan lähietäisyydeltäkin tosi hyvällä asenteella, hyvä Veka! Luoksetulojakin on tehty pääasiassa vauhtipalkalla, ja sekin kostautuu: Veka oli tulossa oikealta ohi, koska sinne se pallo lentää... Näitäkin siis pitää nyt ottaa paljon, kun ajatuksia aletaan jo kääntää kokeita kohti. Kolmosen tottiksessa ei olisi varaa ottaa yhtään sakkoja, jotka voisi välttääkin, kun meillä on näitä perusvirheitä, jotka ovat ja pysyvät... sitä seuraamista Hanne kuvasi mutta hui. Jää lataamatta. Veka aurasi niin että hyvä kun edes nauratti. Ja videolta näkyy, että toisin kuin monet, heilutan kyllä vasenta kättä, sen sijaan oikea on jäässä, miksi näin? Tiedä en. Muutama pysärikin tehtiin, vallan mainiosti. Hyvä treeni, asenne on tärkein! Veka on kuin hyvä viini, paranee ajan myötä koko ajan. :)

Floran kanssa aloitettiin taas pitkällä tapahtumarikkaalla seuraamisella. Tosin pari aloitusta uusiksi, oli metelöivä ja löpsötti miten sattuu. Maahan, kutsuin vähän matkan päästä sivulle ja siitä sitten liikkeelle. Irtosi ja edisti kyllä liikaa, laadullisesti ei ihan parasta seuraamista, vaikka määrällisesti hyvä. Tämäkin alkaa olla vähän kaavamainen juttu treenin alkuun nyt. Kehut ja motskutaistelut. Sitten niitä pysäreitä. Erinomaisesti! Hiukan enemmän matkaa ja hiukan apuliikkeen vähennystä jo. Tämä näyttää nyt hyvältä, ja kun uudessa voittajassa onkin vain yksi pysäytys luoksarissa, ei tarvitse saadakaan niin paljon matkaa ja toista pysähdystä vielä. Sitten jättäviä. Seuraamisesta seiso, istu, maahan, lelupalkka jokaisesta. Kaikki oikein. Ja vaikeampi versio eli kaikki putkeen maahan, seiso, istu ja palkka vasta lopuksi. Kaikki oikein! Hyvä Flora. Lopuksi tehtiin pieni palkaton setti, helpot ja varmat liikkeet eli pieni seuraaminen, liikkeestä maahan ja lyhyt luoksari suoraan sivulle, ja motsku kitaan vasta sen jälkeen. Väleissä hihkuin kehuja yli-intona ja Florakin hippasi innoissaan, vain palkan odotuksen takia, mutta kunhan nousee. Voittajaluokkaan on pitkä matka, mutta treenaaminen on nyt kivaa ja sujuu hyvin. :)