Villasukkatreenissä Dingolle perusasentoja askelin eteenpäin sekä eteentuloja askelin taaksepäin. Oikein hyvin. Sitten naksuttelin kaikille lusikan nostamista. Löysin lusikan, jossa on kiepille taivutettu varsi (kuppiin ripustamista varten), joten siitä saa hampailla hyvin kiinni. Dingo alkoikin sitä ei niin monella naksautuksella nostaa. Flora työnteli esinettä kuonollaan, naksutin siitä kun muutakaan ei ollut saatavilla. Veka tökki esinettä kuonollaan ja kun siitä ei tullut enempää naksuja, se alkoi avata suuta esineellä eli juuri oikein hoksattu.

Kaukoja. Floralla maa-seiso-maa, seiso-istu-seiso ja maa-istu hyvin. Kokeilin istu-maata näyttämällä vain käsimerkkiä, viemättä namia etujalkojan väliin taakse, mutta ei ole vielä läheskään valmista siihen. Dingon kaukot hyvinkin samassa vaiheessa. Se vei istu-maassa muutamalla toistolla erittäin hyvin takapäätä taakse ja alas. Flora jää tässä kovin sumppuun laskiessaan takapään niin nopeasti. Tosin kovin pitkäksi ei kannatakaan mennä, että pääsee hyvin taas ylös. Veka teki yhden ja kahden vaihdon settejä matonreunalla askelen päässä ja hyvin tekikin, tänään ei loikkinut mihinkään. :)  

Lopuksi ryhmäpaikkaseisominen. Tämän tein palkkailemalla tiheästi, koska pitkää seisomista vaativaa liikettähän ei varsinaisesti ole. Pysymistä haluan nyt vahvistaa runsaasti, nimenomaan hyvän kautta eikä virheitä korjaamalla. Vekalla oli taas korvat päässä ja se pysähtyi käskyllä seisomaan, Flo ja Dingo istuivat heti nameja nähdessään. Korjasin ne seisomaan ja siinä kyllä pysyivät! Annoin yksi kerrallaan nameja ja uusia käskyjä. Hienosti meni. :)