Maanantain syksyisessä räntäsateessa treenailtiin kotona. Muuta kuin kaukoja ei sisätreenissä enää oikein olekaan, mutta niissä sitä työtä kyllä riittää... Dingo aloitti. Olin polviseisonnassa koiran edessä. Maa-seiso-maa oikein hieno. Istu-seiso-istu myös vallan hyvin. Istu-maa myös moitteeton, maa-istussa vielä muutama toisto nami kädessä, sitten jo ilmankin. Hyvä kaukopinko!

Floralla olivat vähän korvat hukassa ensin, se tuli maasta seisomisen sijasta istumaan useamman kerran. Sitten alkoi onnistua. Tekniikka oli ok, samoin istu-seiso-istu. Maa-istu oikein hyvä, istu-maassa sai viedä kättä pitkälle rinnan alle... tosin Flora ei varmasti koskaan tee tätä samalla tavalla pylly pitkänä taakse kuin Dingo vaan vähän enemmän napatekniikalla kuten maa-seiso-maan, jossa sillä yleensä liikkuvat vähän kaikki jalat, mutta kokonaisuutena koira pysyy paikallaan.

Vekalla taas takapalkka, askel etäisyyttä ja muutama vaihto kutakin lajia yksi vaihto kerrallaan. Hyvin teki.

Illemmalla otettiin toinen setti kaukoja. Veka teki I-S-I-M-S-M ensin kaksi vaihtoa kerrallaan ja sitten kolme kerrallaan. Muuten hyvin, mutta jälkimmäisestä seisomisesta se meni istumaan kun ei heti tullut palkkaa ja sitä korjattuani riensi seisomisessa eteenpäin, siis epävarmuuden takia hajosi ajatus ja tekniikka? Tärkeä havainto.

Floran kanssa nousin jo seisomaan. Mutta maasta seisominen oli taas ylivoimainen. Ei vaan millään. Ehkä se mietti vain luoksetulon eteentuloa kun seisoin koiran edessä? Seisomasta maahan kyllä nätisti. Seiso-istu-seisossa nami käteen ja kättä vähän alemmas, onnistui aika kivasti. Maa-istu samoin, mutta istu-maa edelleen hyvin vaiheessa.

Dingo oli taas niin hyvä. Nousin senkin kanssa seisomaan ja helpotin isommilla käsimerkeillä. Maa-istussa nami kädessä, muuten kaikki vaihdot käskyllä ja käsimerkillä. Hienosti! :)