Villasukkatreenissä kaket ja tunnari. Dingolle ensin perusasentoja. Aina askel eteenpäin vasen käsi poissa tieltä, Dingo tuli tosi hyvin mukana. Paikassa ja kontaktissa ei korjattavaa. :) Kaukoissa olin koiran edessä lattialla, namikippo jalkojen välissä, käsky ja käsimerkki oikealla, nami kiposta ja ojennus koiralle vasemmalla. Siis aivan tosi hienosti! Vain seiso-istussa ja maa-istussa otin namin oikeaan käteen. Istu-maan näytin vain kuten seiso-maan ja meni niin hienosti kunnolla pylly taakse ja siitä alas hyvään asentoon eikä yhtään sumppuun. Näistä tulee oikein komiat, jos vaan saadaan tekniikka pidettyä kun otetaan etäisyyttä... Tunnari helppo perussetti tietysti oikein. Hyvä Tinko Tinkolainen!

Vekalta ei taas maa-seiso-maa meinannut lähteä sujumaan, käveli eteenpäin. Lattialista etujalkojen eteen, käveli sen yli. Palkat taakse, hylkäsin huonot vaihdot ja näytin seiso-maan liioitellusti taaksepäin niin onnistui. Muut vaihdot kuitenkin sujuvat, vain tämä on ongelmallinen. Tunnariin Veka meni taas myrtyneenä, mutta toi oman, sai pallon ja riemastui. Tämä sitten taas on korjaantumassa. :)

Flora vähän meditoi kaukoissa. Niissähän on myös se vaihtojen viive, ja Floralle kaikki viipeet ovat haastavia. Suljin silmät ja hengitin syvään ja katso, koira pysyi paikallaan eikä vispannut neljää vapaavalintaista vaihtoa sekunnissa! Sitten käsky ja käsimerkki, kehu ja rauhallisesti nami kiposta vasemmalla kädellä. Täplis teki vallan hienoa työtä. :) Istu-maata kokeilin käsimerkillä mutta ei, siinä lopsahti takajalat paikallaan maahan eli tätä sitten viemällä namia etujalkojen väliin. Tunnarissa taas hyökkäys kapuloiden kimppuun ja oman kanssa takaisin. Eli Florankin tunnari korjaantumassa taas, on se kyllä kummallinen liike.