Floran kanssa agistelemaan. Kontakteja ja keppejä. Flora oli jotenkin vetelä ja keskittymätön eikä meinannut löytää keppejä sellaisista kulmista, joista se on viime aikoina helposti solahtanut pujotteluun. Nythän on se pari kuukautta juoksusta ja valeraskaus päällä, joten ei pingoteta nyt. Muutama puomi ja keinu, aika perussettiä... voisi olla paljon nopeampi mutta ei nyt ihan jumiin jäänyt. Poistaisikohan tästäkin painetta vasta seuraavasta esteestä palkkaaminen ja pienempi painoarvo itse kontakteilla? Kepeillä haut siis vähän mitä sattuu, mutta loppuun asti menot oikein mainioita, vaikka juoksin eteen, irtosin sivulla ja jäin taakse! :) Kepit OVAT tärkeät – monella kisaradalla olisi tärkeää että koira ensinnäkin hakee kepit itse ja toiseksikin tekee ne loppuun itse. Kontaktiesteistä ei tosiaan voi sanoa samaa.

Sitten suunta kohti kenttää. Rakentelin ruudun. Veka tuli ensin. Löydettyään ruudun ja targetin juoksenteli sinne hyvin, mutta otettiin vain targetille menoja, koska se oli sen verran hakusessa. Sitten kokeilin, voidaanko noutoa eteen ja sivulle selventää koiralle tekemällä vuorotellen. Nakkasin kapulan lähelle, siitä käsky ja eteen autoin pienellä käsiavulla. Ensin siis useamman kerran eteen, nämä ok. Sitten väliin muutamat sivulle, minkä jälkeen Veka yritti pari kertaa suoraan sivulle kun piti tulla eteen. Mutta tuli eteenkin pienellä avulla, joten aika hyvin siis kuitenkin! Loppuun vielä muutamat pysähdykset kierähdyksellä.

Dingolle piti ruutuun panna nameja, mutta kun otettiin pari noutoa pingviinipalkalla ja Dingo oli niin kipinöissä lelusta, pantiinkin lelu ruutuun. Pari lähetystä pitkältä matkalta, leluhan näkyy kauas. Dingo pinkoi lelun kanssa takaisin ja taas leikittiin. Se tuo lelun hyvin ja hiukkasen jo vetääkin, tosi kivasti siis kehittyy tämä osasto! Sitten lelun vaihto nameihin. Peruasentoja eli kahden askelen seuraamisia, eteentuloja käsiavulla ja pysähtymisiä kierähdyksellä vielä.

Flora tuli myös tekemään ruutua. Silläkin oli vähän vaikeuksia löytää target, mutta löytyihän se. Sitten hyviä menoja, matkaa pidennettiin noin 15 metriin. Lyhyemmältä matkalta muutama pysähtyminen, hyvin. Viimeiseksi reilun 20 metrin matkalta ruutuun jätetylle motskulle. Lähti muuten aika hyvin hiljaa! Jokunen lähtö-ölähdys vain. Loppuun vielä muutamat pysähtymiset kierähdyksellä.