Maanantain villasukkatreenissä kaikenlaista. Dingo aloitti perusasennoilla. Se tulee nyt töykkäämällä kuonolla vasenta kättä, joka on paikallaan vähän edessä jalkaa vasten. Lähdin häivyttämään vasuria jättämällä sitä muutaman toiston jälkeen taakse. Tämä toimi, ja Dingo tuli silti hyvin oikein! Eteentulot myös oikein hyvin. Hyvä Dingo.

Toisena teemana merkki/kierto. Joka toisella toistolla ympäri, joka toisella merkille meno. Veka tuli hyvin ympäri, merkille menossa tuli hiukan ohi. Eli annoin pysähtymiskäskyn myöhässä. Sen jälkeen palkkasanalla Veka nytkähti tulosuuntaansa eli muisti, että merkistä on palkattu päinvastaiselle puolelle kuin kiertämisestä, hyvä. Flora teki erottelua oikein hyvin. Dingolla eivät herneet ja merkki kohdanneet. Sillä oli eilen vatsa sekaisin, ja se vaikutti vähän väsyneeltäkin, siksikään ei ollut varmaan ihan parhaimmillaan. Kiertäminen sujui, mutta merkki oli hukassa. Ei sitten jääty jankkaamaan vaan annettiin olla.

Kaukoja kaikille. Veka teki erinomaisesti. Maa-seiso-maassa rehellisesti hissinä eikä eteenpäin kärkkyen. Istu-seiso-istu virheetön. Sitten sekalaisessa järjestyksessä kaikkia vaihtoja, oikein hienosti. Toki olin vielä koiran edessä ja palkkailin kädestä... Floralle samoin ja teki pääosin tosi hyvin myös. Maa-istu ja seiso-istu pienellä lisäavulla. Dingo oli kaukoissa oikein hyvä. Maa-istu ja seiso-istu vielä nami kädessä, mutta vain kädessä, ei enää ohjaamassa. Istu-maan näytin samalla käsimerkillä kuin seiso-maan, ja meni niin nätisti. Jees, kaukot etenevät. :)

Tunnari. Vekaa vähän ahisti, se lähti tuplakäskyllä kapuloille, haistoi vähän ja tuli sitten kapulatta perusasentoon. Lähetin sen uudestaan, nyt Veka haisteli kapuloita epävarmasti, mutta reagoi omaan heti selvästi ja toi sen. Jes ja pallopalkkaa. Flora singahti kapuloiden kimppuun ja kaappasi oman pikavauhtia. Dingo söi vielä kaukoista saamiaan loppunameja kun tein tunnarin sivummalle. Osoitin koiran kapuloille, ja se näytti ilahtuvan kovasti tästä tehtävästä. Hyvä haistelu ja oman tuonti.

Lopuksi vielä lyhyet ryhmäpaikallaolot: makuu, istuminen ja seisominen. Kaikki onnistuivat oikein hyvin, viimeisessäkin kaikki jäivät seisomaan eikä tarvinnut korjata istumisen kautta. Kutsuin Vekan ensin ja Floran viimeisenä. Ensimmäisellä kutsumisella Dingo nousi Vekan kutsulla, mutta sitten pysyi eli tässäkin kehitytään koko ajan, hienoa. :)