Tiistaina hallille agistelemaan Floran kanssa. Mentiin puomille kahden hypyn ja putken kautta eri kokoonpanoissa. Flora kuunteli ja tuli ohjauksiin hyvin, tuntui että sain hintsusti oltua edellä ja ajoissa, mutta olisin voinut suorittaa nopeammin. Alastulolla heitin lelun eteen ja vapautin, kun Flora sai etukäpälänsä maahan asti. Parhaiten meni, kun olin koiran tasalla ja sanoin käskyn juuri kun se tuli kontaktille. Jos olin edellä, jouduin hidastamaan ja pysähtymään, jolloin koira jäi jumiin. Tämä muistiin! Muutama hyvä kontakti kumpaankin suuntaan ja se niistä. Kun eivät kerran nekään hinkuttamalla ole tähänkään asti parantuneet. Loppuaika omistettiin kepeille. Mentiin taas muutama este alle eri järjestyksissä, vauhtia putkesta, korkeasta muurista ja hypyistä pitkillä väleillä. Kepeiltä aina joko hyppy tai pussi ja palkka sitten. Poispäinkäännös muurilta kepeille ei ensin onnistunut, mutta sitten kun käännyin itse kunnolla, koirakin ihmeesti kääntyi... Hypyn kautta lyhyellä välillä jyrkkään avokulmaan ja samalta hypyltä takaakiertona loivempaan avokulmaan nekin hyvin. Viimeiseksi sijoittelin keppien jälkeisen hypyn puoliväliin keppejä ja ensimmäisellä toistolla tulin vähän sen ohi, toisella jäin sen taakse ottamaan vastaan – onnistui! Jes! Nämä taaksejäännit ovat niin vaikeita. Tänään Flora livahti lopusta vain kerran, kun provosin liian tiukalla käännöksellä lopussa. Vähän maltillisempia leikkauksia ja irtoamisia sain tehdä alkuun ja loppuun. Mahtava agitäplä! Ei tehty mitään enempää, kun meni niin hyvin ja koira oli juossut riittämiin. :)

Hallilta kentälle. Tai siis puistoon, käytiin kokeilemassa Näyttämönpuistoa. Lensivät sekä kura että frisbeet golffaajien toimesta, joten ei hyvä paikka, mutta jotain mahduttiin nurtsin sivussa puuhaamaan. Dingo käveli ensin pienen kierroksen tarkastelemassa puistoa. Sitten muutama luoksetulo pallolle. Ja niitä pysäreitä. Pysähtyi nyt ehkä vähän paremmin, vaikka ottikin askeleita eikä lyönyt jarruja pohjaan, joten tehdään näitä vielä. Lopuksi perusasentoja ja eteenpäin siirtymisiä askel tai pari kerrallaan. Hyvin meni, Dingoa kiinnosti ympäristö, mutta pystyi kuitenkin tekemään hommia kivasti. :)

Veka oli taas vahvin lenkkimme. Pysäreitä tehtiin, aivan älyttömän hienosti pysähtyi! Ja läpijuoksuja, selvästi alkoi tulovauhti hidastua parin toiston jälkeen. Sitten kokeiltiin ensimmäisen kerran kolmosen tottiksen juoksuseuraamisen jättävät + luoksetulot. Kaikki heti oikein! Hienoa Veka. :) Pari kertaa molemmat vauhtiluoksetuloina, sitten molemmista eteentulo. Joo-o, kyllä on vauhtipalkattu: koira oli menossa sinne, minne pallo yleensä lentää... pienellä avulla siis eteen, tähän pitää muistaa panostaa.

Florakin pääsi vielä, niitä pysäreitä tekemään. Teki ihan mielettömät pysähdykset pari kertaa, sitten alkoi ennakoida tosi vahvasti ja lähti hiipien eli otettiin vielä pari läpijuoksua.