Kipitettiin treenailemaan lähiareenalle (kentäksi sitä ei oikein voi sanoa) hämärän jo hiipiessä. Dingo ensin. Päivän teemana merkki: ensin merkille meno, sitten kierto. Matkaa merkille oli kaikkien kanssa noin 5–15 metriä, lyhyemmästä aloitettiin ja joka toistolla hiukan kauemmas. Nyt nämä samaan treeniin, että tulisi selväksi kahden merkillä tehtävän jutun ero. Dingo juoksi taas targetin ja namien luo. Sitten pysähtymisiä kierähdyksellä, perusasentoja askelin eteen ja eteentuloja askelin taakse. Sitten takaisin merkille ja kiertämään, target pois. Lähetin pienellä avulla, pakitin vähän taaksepäin ja kehuin koiran tultua ohi, namipalkka kädestä. Dingo kierteli hyvin eikä jämännyt merkille. Hyvä Dingo. :)

Veka sai merkillä ensin palkan heti targetille menosta, sitten pari kertaa pysäytin seisomaan ja sitten vielä pari kertaa palkka heti targetista. Oikein hyvin meni, seisomaan pysähdyksetkin hienot! Sitten pysähdyksiä kierähdyksellä. Ja sitä merkin kiertoa, sekin vallan mainiosti. Veka kyttäsi ohi tultuaan, mutta ei jumittanut vaan tuli koko ajan kohti. Hyvä Veka!

Floran päästessä hommiin alkoi olla jo pimeä, ja merkin näkeminen alkoi olla jo vähän hankalaa. Flora teki merkkiä targetilla sekä suorapalkalla että pysäytyksellä oikein hienosti. :) Pysähdyksiä myös Floralle. Sitten nopsasti vielä vähän merkin kiertoja. Haettiin pois target, jota sain vähän kaivaa Floran survottua sitä pehmeään maanpintaan. Flora hiukan jumitteli merkille, mutta pääsi suurimman osan toistoista kyllä ohi. KIERRÄ-käsky vaan hieman haukututti, agilityssähän on sama käsky takaakiertoihin... pitää alkaa ohjata agissa hiljaa.

Kotona vielä pienet kaukoset. Flora ei edelleenkään noussut seisomaan, istumastakaan. Koskin sen mahaa vinkiksi niin alkoi nousta. Istumiset hyvin, seisomasta maahan hyvin, mutta istumasta maahan ohjasin vielä ihan nokasta vieden. Veka teki ISMSIM ensin kaksi ja sitten kolme vaihtoa kerrallaan. Vaihdot ok, mutta yhden vaihdon tehtyään se olisi vaihtanut asentoa kun tuli vain kehu eikä vapautusta takapalkalle, ja taas huomasin sen lörvähtävän eteenpäin vaihdossa kun oli palkatonta vaihtoa jo tehty. Tähän pitää siis nyt alkaa panostaa, että saadaan sarjojakin sitten tehtyä. Dingo vähän taas sääti, mutta teki vaihtoja hyvin. Sillä ei oikein pysy asento eikä kontakti, mutta hyvät kaukot näistä vielä saadaan, vallankin istumasta maahan näyttää hyvältä. :)