Kotona taas. Merkin kierto. Dingo suorastaan löntysteli merkin ympäri ja spurttasi sitten sieltä takaisin. Kun joskus pääsee treenaamaan niin että on vähän tilaa, täytyy alkaa palkata sitä myös menomatkasta kun se on niin nihkeä irtoamaan. Veka kierteli oikein hyvin ja reippaasti.

Kaukoissa ISIMSM. Otin askelen lisää etäisyyttä varmemmissa vaihdoissa ja tulin ihan eteen auttamaan heikompia vaihtoja seisomasta istumaan ja maahan. Muut vaihdot siis oikein hyvin! Dingolle laittelin palkat takakippoon kun se muuten vain varasti niitä. Sarjojen tekeminen auttaa itseäni hahmottamaan niitä, etenkin sitä, että vaikka koira tulisi sen inauksen eteenpäin seisomisvaihdoissa, pisteitä on vielä jaossa. Takajalkojen paikallapitämiseen ja ylipäänsä hahmottamiseen ajattelin vielä kokeilla jonkinlaista paremmin erottuvaa alustaa, ehkä jopa tasapainotyynyä.

Dingolle vielä perusasentoja ja Vekalle tunnari. Mietintämyssystä löytyi pimeätunnari. Merkkasin oman ja latelin kuuden riviin kylppäriin. Lähetin koiran nurkan takaa keittiöstä. Veka meni sisään, tuli ulos kysymään, olenko nyt taas ihan tosissani, ja meni sitten tunnareille. Vain muutaman sekunnin kuluttua koira ilmestyi keittiöön oikea tunnari hampaissaan. Jes. Tosin näillä sukkahousunikseillä on tapana toimia se muutama kerta, mutta sitten jotain muuta.