Perjantaina ei treenattu kuin ihan pienesti naksulla takatassuja tasapainotyynylle. Dingo ei kyllä naksua enää tarvinnut, vaan tassut löysivät varsin sujuvasti tiensä tyynylle. Veka ei vielä osaa, palkkailin yhdestäkin tassusta ja syöttelin enemmän nameja kun pari kertaa molemmat osuivat. Se kiertää tyynyä, kävelee sen yli ja tassut osuvat kohteeseen jos osuvat. Dingokin osaa jos ei nyt niin ihan peruuttaa niin kuitenkin astua tassut tyynylle taakse tai sivulle.

Lauantaina lähdin hakemaan Floraa, ja sunnuntaina tultiin kotiin. Lauantaina agikisoissa talkoillessa ja kolmosten ratoja katsellessa päätin korkata Floran kanssa kolmosluokan ensi viikonloppuna. Floran kanssahan pitää panostaa agiin nyt eikä myöhemmin, se täyttää kesällä jo kuusi.

Sunnuntai-illalla minitreeni kotona, kaikille kaukojen sarja ISIMSM. Flora oli ihan innosta soikeana päästessään tekemään taas jonkun tehtävän, ja varsin hyvin tekikin. Takapalkka kipossa joka vaihdosta. Yksi väärä vaihto, muuten oikein hyvin. Dingolla oli vähän keskittymisvaikeuksia Floran tuoksujen sekoitettua sen pään, vaikka juoksu olikin jo päiviä sitten loppunut eikä Veka viitsinyt kuin tehdä pienen tarkistusnuuhkauksen. Saatiin kuitenkin nokka oikeaan suuntaan ja tehtyä oikein kivat perusasennot! Kaukot myös hyvin pois lukien seiso-istu, joka menee taaksepäin vain jos pidän vasemmasta takakäpälästä kiinni... Veka teki moitteettomat kaukot, hyvä Veka.