Perjantaina aika kivat agitreenit. Radalla oli heti alkuun ihan hullut juoksusuorat ensin kentän yhtä reunaa sinne ja sitten toista reunaa tänne. Niistä selvisi juoksemalla pitäen kuitenkin koiraa silmällä (vaikeaa, jos haluaa katsoa, ettei juokse mitään päin). Toisen suoran lopuksi putkesta kepeille, eivät ensin meinanneet löytyä seinän vierestä, mutta sitten päästiin hyvin loppuun ja sain jopa valssata ennakoivasti koiran vielä pujotellessa. Hyppyjä, rengas, keinu ok. Joku vippauksen tyylinen ratkaisu hypylle, putki, A, hyppy, muuri ja varsin hankala vekkaus ansahypyn ohi kepeille, siinä saatiin hetki askarrella. Puomi, putki ja loppuhyppy. Kouluttajan mukaan koira meni vaan sinne, minne ohjattiin. Mutta aika mukavasti edettiin. :)

Lauantaina sitten kisailemaan pari starttia TamSKin kisoissa Anne Huittisen radoilla. Ensimmäisessä radassa ei paljon katsottavaa olisi ollut. Rata tuntui tutustumisessa kivalta, mutta koira ei ollut sitten tippaakaan agilitymoodissa. Pidin siitä liian pitkään hengailemassa, lörpöttelin kavereiden kanssa ja jakelin nameja taskusta perusasennoista sun muista. Floralle ilmeisesti jäi tämä jotenkin päälle. Heti alkuhypyn jälkeen se juoksi jalkoihin pyörimään ja homma levisi aika lailla siihen. Lisäksi täpläpossu karkasi kaikilta kontakteilta, karkasi kepeiltä. Huuh mikä fiasko.

Toinen rata. http://youtu.be/K7tm8wC_Ztk 

Otin Floran häkistä, kävelytin ja otin lämppäesteillä parin hypyn päähän jätetylle lelulle irtoamisen, sitten pitikin jo kipittää lähtöön. Lelu jätettiin maaliin odottamaan. Alku meni aika sujuvasti. Lyhyen putken jälkeen päätin ehtiä persjättöön enkä sitten ihan ehtinyt vaan kalastelin koiran selän takaa. Kepit kuitenkin hyvin! Sitten taas pari estettä hyvin, ja puomin kontakteilta Flora vain ponkaisi menemään, onneksi otti suoraan edestä oikean hypyn ja jatkettiin vielä siitä. Sitten heitin vaan koiran okserilta eteenpäin muurille, aivan omaan piikkiin menee tämä hylly. Flora ei vaan ihan kevyesti tällaisissa käänny. Meni siis taas vain sinne, minne ohjattiin... lopussa karkasi vieltä A:lta. Ei nyt mikään hyvä hylly, mutta tässä oli jo vähän aineksia parempaankin. :)