* Bob Baileyn viisauksia. Viitannee toki negatiiviseen tunnetilaan. Tänään ei kylläkään tätä tarvittu, koska tunnetila oli varsin positiivinen kautta linjan!

Dingo teki taas saavinkansimallilla oikein hienoja perusasentoja. Palkka oikeasta kädestä, vasen kiinni jalassa, tosin Dingo töni sitä ujuttaen nokkansa käden ja jalan väliin. Mutta ei siis ohjausliikettä kädellä enää. Jotenkin Dingo hahmottaa vasemmalle kääntyiltäessä sivulle tulon paremmin kuin muista suunnista.

Merkki. Dingo pyrki hiukan ohi, mutta reagoi heti stoppikäskyyn ja jäi merkille. Vekalla oli ihan oikea ajatus taakse jäämisestä eikä kiertämisestä.

Kaukot. Kaivoin esiin voi/evl-kaukojen vaihtojärjestykset, joita aletaan nyt tehdä, tosin palkka tulee vielä joka vaihdosta. Tänään vuorossa ISMSIM. Vekalla takapalkka, Dingolla heittopalkka, koska se meni vain taas varastamaan takapalkan. Pieneen nuhteluun se ei reagoi ja ärähtääkään en halua – sille pitäisi vissiin ihan opettaa se takapalkka? Kaikki vaihdot se teki hienosti! Tehtiin kaksi settiä, toinenkin yhtä hyvä. :) Vekalle samoin kaksi sarjaa, ensimmäisellä askelen päässä koiran edessä, toisella askel taaksepäin. Istumasta maahanmenoon tuplakäsky, muuten vaihdot aivan oikein! Eikä mitään etenemää, takapalkkamagneetti toimii. Mahtavaa. :) Hyvä pojat!