Olkkaritokossa Dingolle eteentuloja kädet selän takana. Ei supertiivis, mutta alkaa näyttää hyvältä. Merkki myös oikein hyvä. Kaukot SISMIM erittäin hyvin! Lopuksi vielä muutama seiso-istu nokasta ohjaten, tässä ei ongelmaa istua taaksepäin.

Flora menee erinomaisesti merkille. :) Sen kanssa pitää pikemminkin painottaa kiertämistä. Kaukotkin olivat vallan mainiot! Istu-seison Floran kyllä tekee pikemminkin etujalat paikallaan, mutta kokonaisuutena ei etene, ja se riittää meille. Ja tunnari. Pelkkää kohellusta, ei haistelusta tietoakaan. Kokeilin pieniä välejä, että joutuisi tarkentamaan, sekä pimeätunnaria, mutta ei auttanut. Panin sitten kapulat isoilla väleillä ja kielsin sekä väärän ottamisesta että oman tiputtamisesta. Niin onnistui.

Vekalla alkaa olla myös aika hyvä merkki. :) Kaukoissa meni pari nousua maahan, mutta tekniikassa en näe ongelmia, ja matkaa pidensin taas pari askelta. Sitten tunnari. Ei rullannut tänään Vekallakaan, nappasi vain ensimmäistä niin valossa kuin pimeässäkin (eli se taika haihtui näin nopeasti). Kaadoin sitten lattialle koko rasiallisen kapuloita, oman takareunaan ja kielsin väärän ottamisesta. Veka alkoi siitä hatuttaa niin ettei se halunnut tehdä enää mitään, joten haettiin sitten erillään kapulakasasta olevaa omaa pallopalkalla niin että oli tarpeeksi helppoa.